AggelopoulosSat

AggelopoulosSat.gr

Το νέο PC ‘’project Ophelia’’ της Dell θα αντικαταστήσει τους παλιούς προσωπικούς υπολογιστές

dell ophelia Το νέο PC ‘’project Ophelia’’ της Dell θα αντικαταστήσει τους παλιούς προσωπικούς υπολογιστέςH Dell μελετά προσεκτικά την επόμενη κίνησή της που θα επαναφέρει την εταιρεία στο παιχνίδι της αγοράς. Σύμφωνα με έκθεση της Atlantic Media’s Quartz, η κίνηση αυτή αφορά ένα καινούργιο προϊόν, μια υπολογιστική συσκευή στο μέγεθος ενός αντίχειρα που θα πωλείται στην τιμή των 50 δολαρίων περίπου.
Το νέο pocket client PC παρουσιάστηκε στις 8 Ιανουαρίου στην CES από τη Dell και θα ονομάζεται ‘’project Ophelia’’. Η Ophelia αναπτύχτηκε από τη μονάδα Wyse της Dell, <…>
χρησιμοποιεί Mobile High-Definition Link (MHL) για να αντλήσει ενέργεια κατά την εκκίνηση από μια οθόνη HDTV ή μπορεί να τροφοδοτείται από μια θύρα USB. Έχει ενσωματωμένο Bluetooth και Wi-Fi για να συνδέεται με πληκτρολόγιο, ποντίκι, δίκτυο και τρέχει Android 4.1 (Jelly Bean) ως λειτουργικό σύστημα με όλες τις λειτουργίες μιας ταμπλέτας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αποκτήσει απομακρυσμένη πρόσβαση σε άλλα λειτουργικά συστήματα ή εικονικά μηχανήματα που βρίσκονται σε απομακρυσμένους servers ή στο cloud.
Πηγή : secnews.gr