AggelopoulosSat

AggelopoulosSat.gr

Νέα συνεργασία Edision Hellas & Televes!

Μετά από εκτεταμένο κύκλο επαφών και επίσκεψης ανθρώπων της EDISION στην TELEVES Ισπανίας, σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρεία TELEVES Corporation.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και το εκτεταμένο φάσμα εφαρμογών που προσφέρει ο τεχνολογικός κολοσσός TELEVES, σας παρέχουμε την δυνατότητα περισσότερων εφαρμογών, με το λιγότερο δυνατό κόστος και την αρτιότερη τεχνική κατασκευή που έχουν όλα τα υλικά της TELEVES. Με καθετοποιημένες γραμμές παραγωγής, ελέγχου και πιστοποίησης, η εταιρεία TELEVES εγγυάται την κατασκευαστική ποιότητα του συνόλου των υλικών της, παρέχοντας παράλληλα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία είναι απαραίτητα για όλο το φάσμα των εργασιών και εγκαταστάσεων της επιχείρησης σας.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν σε μια νέα εποχή για την παρουσία της TELEVES στην Ελλάδα του ψηφιακού, αναλογικού και δορυφορικού τηλεοπτικού σήματος, με εντελώς νέο χαμηλότερο και συμφέρον για εσάς επίπεδο κόστους υλικών αλλά και διαθεσιμότητας τους όσον αφορά επιλογές και ποσότητες και βέβαια πάντα μέσα από την εξυπηρέτηση την οποία γνωρίζετε στην καθημερινή σας συνεργασία και επικοινωνία με την EDISION Hellas.