AggelopoulosSat

AggelopoulosSat.gr

Η Ελλάδα πάει Eurovision


Η πρόθεση της κυβέρνησης να αποφύγει τα περιττά έξοδα ακόμα και σε περιπτώσεις τόσες μικρές όσο αυτή της Eurovision εξελίχθηκε θετικά τελικά για την ίδια την ΕΡΤ, καθώς θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή και τηλεοπτική μετάδοση από τον κρατικό οργανισμό, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει για αυτά.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με τον ρόλο που θα παίξει το μεγαλύτερο Ελληνικό μουσικό κανάλι Mad στην φετινή Eurovision. Από το ότι θα “χορηγήσει” την Ελληνική συμμετοχή μέχρι και το ότι θα μεταδώσει, μαζί με την ΕΡΤ την βραδιά επιλογής. Ποιά όμως είναι η αλήθεια και ποιό θα είναι το κέρδος της ΕΡΤ σε μια τέτοια συνεργασία;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το Mad θα αναλάβει την παραγωγή της βραδιάς επιλογής του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2013, ενώ στην συνέχεια

Η Αθήνα γιορτάζει με ΕΡΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές και απευθείας τηλεοπτικές μεταδόσεις, ηΔημόσια Ραδιοτηλεόραση συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις «Η Αθήνα γιορτάζει», που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2013.
Σε αυτό το πλαίσιο, από την Πέμπτη 27 μέχρι και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, παραγωγοί της Ελληνικής Ραδιοφωνίας θα βρίσκονται στην Πλατεία Κλαυθμώνος, όπου θα έχουν στηθεί ειδικά ραδιοφωνικά booths. Από εκεί θα κάνουν ζωντανές εκπομπές, οι οποίες θα μεταδίδονται από τα ραδιόφωνα της ΕΡΑ.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις12.00, ο...

Έβερεστ: Σαν να είστε εκεί! Μαγική διαδραστική φωτογραφία

Δεν υπάρχει σκέφτηκα με θαυμασμό μόλις είδα το πρώτο θέμα της Daily Mail. Τη διαδραστική φωτογραφία που σε ταξιδεύει τόσο εύκολα στο Έβερεστ. 

Μένεις με το στόμα ανοιχτό μόλις τη δεις και καταλάβεις ότι με μερικά κλικ στο ποντίκι σου μπορείς να «περπατήσεις» το Έβερεστ από τόσο κοντά που ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δεν είχες φανταστεί. 

Απίστευτη, μοναδική, μαγική. Πάνω απ’ όλα διαδραστική. 

Είναι η φωτογραφία των δυο δισεκατομμυρίων pixel. Την αποτελούν 447 μοναδικές φωτογραφίες. Το εντυπωσιακό διαδραστικό μωσαϊκό δημιούργησε ένα ορειβάτης-κινηματογραφιστής, ο David Breashears και η ομάδα του. Και «ανέβασαν» τη δουλειά τους στο www.glacierworks.org.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την άνοιξη του 2012 και στόχος ήταν να «συλλάβουν» τις αλλαγές που έχει φέρει στο Έβερεστ η κλιματική αλλαγή. 

Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως κουνώντας το ποντίκι δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω μπορεί να δει κανείς κάθε γωνιά του Έβερεστ. Ζουμάρεις, ξε-ζουμάρεις και είναι σα να είσαι εκεί! (newsit.gr)
"Πατήστε" πάνω στη φωτογραφία για να απολαύσετε την απίστευτη περιήγηση στο Έβερεστ

Είδατε την Τουρκία να απαγορεύει το Τούρκικο Euronews;

Η αναγκαιότητα για την ελληνική έκδοση του Euronews προέκυψε ύστερα από την έναρξη της τουρκικής εκδοχής και μετά από απόφαση των κυβερνήσεων Παπανδρέου (Ελλάδα) και Χριστόφια (Κύπρος) .

 Η Ελλάδα και Κύπρος είναι οι μοναδικές χώρες που δεν πληρώνουν επιπλέον χρήματα (5 εκατ. ευρώ το χρόνο) για τη λειτουργία της έκδοσης, αλλά τα χρήματα, καταβάλλονται από την Κομισιόν.

Βασίλης Κουφόπουλος από "media-industry"

Euronews.. Μια γελοία υπόθεση!!


Έγινε και αυτό!!! Η ΕΡΤ διέκοψε την επίγεια μετάδοση του καναλιού Euronews καθώς αναφέρει ε μέσος πλην σαφώς ότι η εκπομπή ήταν παράνομη και το θυμήθηκε την ημέρα που ξεκίνησε να εκπέμπει στα Ελληνικά !! 


Ο.Κ. Ρωτάμε εμείς οι απλοί πολίτες το CNN που είναι καρα- παράνομο και εκπέμπει στην συχνότητα 21UHF  που βάση του νόμου έχουν σταματήσει να εκπέμπουν τα αναλογικά από τον Υμηττό ποιος έχει τα κότσια να πράξει τα νόμιμα ??  
Φυσικά κανένας αφού υποστηρίζετε από την Αμερικάνικη Πρεσβεία, αλλά και ποιος υπολογίζει το Euronews .... μόνο εμείς που από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου "μιλάει" σήμερα Ελληνικά αλλά.... εμείς όχι μόνο δεν το ακούμε αλλά πλέον ούτε και το βλέπουμε .. 
Άραγε ποιοι μεγαλοκαναλάρχες φοβήθηκαν από τον εξελληνισμού του καναλιού ??
Η ελληνική έκδοση του Euronews είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη μέσω του δορυφόρου Hotbird 13A. Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα θα εκπέμπεται ΜΟΝΟ μέσω της Nova, της ON Telecom, του OTE και της Forthnet, ενώ σε όλη την Κύπρο θα εκπέμπεται μέσω του ψηφιακού δικτύου του ΡΙΚ (φυσικά επίγεια και ΕΛΕΥΘΕΡΑ), καθώς και της πλατφόρμας της PrimeTel, της CYTA και της Cablenet. 

Και αυτό είναι και το δελτίο τύπου της ΕΡΤ

"Η ΕΡΤ Α.Ε. διακόπτει προσωρινά την επίγεια ψηφιακή μετάδοση του σήματος του πολύγλωσσου τηλεοπτικού σταθμού Euronews, καθώς μέχρι σήμερα η διοίκηση της ΕΡΤ δεν έχει λάβει απάντηση στις ενστάσεις που διατύπωσε αναφορικά με την έλλειψη εγγράφου συμφωνίας  μεταξύ των δύο εταιριών για την συνεργασία τους στο εγχείρημα μετάδοσης του προγράμματος του Euronews στην ελληνική γλώσσα δίχως βλαπτικές συνέπειες για την ΕΡΤ, το ελληνικό δημόσιο και την εθνική νομοθεσία που ρυθμίζει τους κανόνες της εγχώριας ραδιοτηλεοπτικής αγοράς."

Περαστικά μας ..

Βαγγέλης Αγγελόπουλος

Η τηλεόρασή σου μπορεί και να σε παρακολουθεί


logoH εταιρεία ReVuln που εδρεύει στη Μάλτα ανακοίνωσε ότι οι τεχνικοί της, λειτουργώντας ως χάκερ, κατάφεραν να αποκτήσουν τον έλεγχο μιας τηλεόρασης που κυκλοφορεί στην αγορά και διαθέτει σκληρό δίσκο, μικρόφωνα και κάμερα. Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας αν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό το μοντέλο θα μπορεί να παρακολουθεί - εν αγνοία τους φυσικά - τους κατόχους της. Θα βλέπει και θα ακούει τι συμβαίνει  στον χώρο που είναι εγκατεστημένη η συσκευή ενώ επίσης θα μπορεί να αποκτήσει τα δεδομένα που είναι καταχωρημένα στον σκληρό δίσκο της.
Η εταιρεία δημοσίευσε μάλιστα βίντεο στο οποίο μπορεί να δει κανείς πώς ακριβώς πραγματοποιείται η κυβερνοεπίθεση. «Μπορούμε να εγκαταστήσουμε κακόβουλο λογισμικό για να αποκτήσουμε ολοκληρωτική πρόσβαση στην τηλεόραση» αναφέρει χαρακτηριστικά το βίντεο, ενώ επισημαίνεται ότι το ελάττωμα αυτό δεν συναντάται μονάχα στο συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά και στα έντεκα μοντέλα Samsung της τελευταίας γενιάς.

Οπως εξηγούν οι ειδικοί, οι smart τηλεοράσεις έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όμως στερούνται του ίδιου επιπέδου προστασίας. Για παράδειγμα, οι τηλεοράσεις δεν διαθέτουν το λεγόμενο τείχος προστασίας (firewall) ή τα ειδικά αντι-ιικά λογισμικά προγράμματα (anti-virus). Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι οι χάκερ θα πρέπει πρώτα να παραβιάσουν το δίκτυο στο οποίο είναι συνδεδεμένη η τηλεόραση, καθώς επίσης να γνωρίζουν τη δικτυακή διεύθυνση ΙΡ της συσκευής. Συνεπώς, η παραβίαση είναι πιο πιθανό να γίνει στοχευμένα και όχι τυχαία.

Espressonews.gr


Που είναι τα Ελληνικά από το Euronews;

09:41 Σήμερα ήταν  η επίσημη πρεμιέρα του Δορυφορικού Euronews στα Ελληνικά και όχι στο επίγειο στην Ελλάδα γιατί αυτό θα δημιουργούσε αθέμιτο ανταγωνισμό με τα χάλια ειδησιογραφικά κανάλια που έχουμε  (χα χα εδώ γελάμε ) αλλά ... ακόμα Ελληνικά δεν ακούμε παρά μόνο το αυτοματοποιημένο μήνυμα " Ακούτε το Euronews στα Ελληνικά"
Έχει ενεργοποιηθεί τουλάχιστον η Ελληνική σελίδα http://gr.euronews.com/  !!!
Βαγγέλης Αγγελόπουλος

Το Euronews μιλάει Ελληνικά


Από 18/12, το κορυφαίο ευρωπαϊκό ειδησεογραφικό κανάλι θα εκπέμπει πια σε 12 γλώσσες!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, το Euronews θα μιλάει Ελληνικά . Η Ελληνική γίνεται η 12η γλώσσα εκπομπής του κορυφαίου ειδησεογραφικού καναλιού, που αυτή τη στιγμή μεταδίδει ταυτόχρονα το πρόγραμμα του σε 11 διαφορετικές γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ρώσικα, Αραβικά, Τουρκικά, Περσικά, Ουκρανικά), 24 ώρες το 24ωρο, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το Euronews θα μεταδίδεται  και στις 12 γλώσσες εκπομπής του καναλιού. 
Το κανάλι προσφέρει μια οικουμενική ματιά στις παγκόσμιες εξελίξεις, υπό ένα διαφορετικό πρίσμα, με βάση τις αρχές της ουδετερότητας και της αντικειμενικότητας. Οι ομάδες σύνταξης, με περίπου 400 δημοσιογράφους και 25 εθνικότητες, συνεργάζονται με γνώμονα την παροχή αδέσμευτης ενημέρωσης, ανταποκρινόμενες στις ανάγκες των τηλεθεατών. Επί του παρόντος, μπορούν να παρακολουθήσουν το Euronews στη γλώσσα τους 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι σ’ όλο τον κόσμο.
Το κορυφαίο ειδησεογραφικό κανάλι έχει ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά θέματα, καθώς διαθέτει την απαιτούμενη υποδομή για την εις βάθος ανάλυση των πολιτικών συζητήσεων στους κόλπους της Ευρώπης και είναι, επομένως, σε θέση να αξιολογεί τον αντίκτυπό τους, τόσο σε παγκόσμια κλίμακα, όσο και στην καθημερινή ζωή των Ευρωπαίων.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το Euronews ετοιμάζει ειδικά αφιερώματα στα σημαντικότερα οικονομικά, αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα. Ανάμεσα στα προγράμματα του, βρίσκεται το πρωτοποριακό πρόγραμμα «No Comment», κατά τη διάρκεια του οποίου προβάλλονται βίντεο χωρίς μοντάζ και χωρίς σχολιασμό. Τον πρώτο λόγο έχουν οι εικόνες, δίνοντας έτσι στον τηλεθεατή τη δυνατότητα να σχηματίσει τη δική του άποψη.

Κίνδυνος δημιουργίας ψηφιακών «αυθαιρέτων» στην TV


Τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκονται τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ στην Ελλάδα επισημαίνει ο γνωστός δημοσιογράφος Ροδόλφος Μορώνης στο «Π»
Ο πρώην πρόεδρος του καταργημένου Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων και πρώην μέλος του ΕΣΡμιλάει για τα λάθη που έχουν γίνει στην ψηφιακή τηλεόραση, στη λειτουργία του ΕΣΡ, στη διοίκηση της ΕΡΤ και στην υπόθεση του ελληνόφωνου Euronews.

// Πώς εκτιμάτε την πορεία προς την παύση της εκπομπής αναλογικού τηλεοπτικού σήματος (switch off) στη χώρα μας;
- Επιτρέψτε μου πρώτα να σημειώσω ότι η αλλαγή από τις αναλογικές στις ψηφιακές μεταδόσεις έχει τεχνικές και οικονομικές διαστάσεις, αλλά έχει και ευρύτατες κοινωνικές, πολιτικές και πολιτιστικές επιπτώσεις, καθώς επηρεάζει τη μορφή, το περιεχόμενο και τους τρόπους διανομής του υλικού των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Και να σημειώσω ακόμη ότι οι κοινωνικο-πολιτιστικές διαστάσεις της αλλαγής δεν φαίνεται να απασχολούν ούτε την κυβέρνηση (και αυτήν και τις προηγούμενες) ούτε τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας (Βουλή, ΕΣΡ). Φαίνεται να μας απασχολεί αποκλειστικά το τεχνικο-οικονομικό μέρος της πορείας προς τις ψηφιακές εκπομπές. Ήδη σε ημερίδα του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων πριν από τέσσερα - πέντε χρόνια είχα επισημάνει τον κίνδυνο δημιουργίας «αυθαιρέτων» και είχα υποστηρίξει ότι έως το 2012 δεν υπήρχε καμία περίπτωση να είχε πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα το λεγόμενο switch off της αναλογικής εκπομπής. Αυτό που συνέβη ήταν οι ιδιώτες, και όχι η Πολιτεία, να αναλάβουν μισοαυθαίρετα το έργο, παρότι σε κάποια φάση συνεργάστηκε και η ΕΡΤ.
// Γιατί συνέβη αυτό; Θεωρείτε ότι

Ξεκινάνε οι δοκιμές χρήσης τεχνολογίας για τα γκολ φαντάσματα


Ο Γενικός γραμματέας της Fifa, Jerome Valcke, σε συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε σήμερα στο Τόκυο, αναφέρθηκε στις δύο τεχνολογίες οι οποίες θα ενημερώνουν τους διαιτητές αν η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Μετά από την έγκριση της τεχνολογίας Hawk-Eye τον περασμένο Ιούλιο, η FIFA θα ξεκινήσει την πειραματική δοκιμή μαζί με ένα δεύτερο παρόμοιο σύστημα με την ονομασία GoalRef στο Club World Cup που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα στην Ιαπωνία.

Τα δύο συστήματα θα δοκιμαστούν σε οκτώ συνολικά αγώνες στους οποίους ....

Διακόπτεται η αναλογική μετάδοση των καναλιών της ΕΡΤ από το Χορτιάτη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΤ

Η ΕΡΤ Α.Ε. ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 03.00, θα διακοπεί η αναλογική μετάδοση της ΝΕΤ, της ΕΤ1 και της ΕΤ3 από το Κέντρο Εκπομπής Χορτιάτη, βάσει της κείμενης νομοθεσίας (ΚΥΑ 21161/20-8-2008).
Η αλλαγή αφορά στους τηλεθεατές των νομών Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Κιλκίς, Πιερίας και Ημαθίας, καθώς και μέρους του νομού Χαλκιδικής (βλ. συνημμένους χάρτες), οι οποίοι λαμβάνουν αναλογικό σήμα από το Κέντρο Εκπομπής Χορτιάτη στα κανάλια 30  (ΝΕΤ), 37 (ΕΤ1), 27 (ΕΤ3) και 58 (Βουλή των Ελλήνων).
Η ψηφιακή μετάδοση των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΤ από τον Χορτιάτη θα ...

“Δεν ανοίγει το Alter αν δεν πληρωθούν οι υποχρεώσεις”


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΗΕΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καταδικάζει ομόφωνα τις μεθοδεύσεις με τις οποίες η ιδιοκτησία του «ALTER» επιχειρεί να ανοίξει τον σταθμό, χωρίς να έχει εκπληρώσει τη βασική της υποχρέωση, την καταβολή δηλαδή των δεδουλευμένων σε όλους τους εργαζόμενους.
Οι υποσχέσεις που δόθηκαν σε μερίδα εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων –συντάκτες, τεχνικούς και διοικητικούς- είναι έκδηλο ότι αποσκοπούν στη διάσπαση της συνοχής και της ενότητας των....

«Mazoo and the zoo» και «Ζουζούνια» στον Alpha


Το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού Alter εκτός από εκατοντάδες ανθρώπους που άφησε στο δρόμο άφησε και "εκτός" τα παιδιά!
Το κανάλι του Περιστερίου είχε φροντίσει να έχουν τα παιδιά τη δική τους ζώνη με παραμύθια, παιδικές εκπομπές με πολύ μουσική και χορό αλλά και κινούμενα σχέδια. Αυτή τη ζώνη σύμφωνα με πληροφορίες θα εντάξει στο πρόγραμμά του ο Alpha δίνοντας ξανά χαρά στα παιδιά αλλά και τους μεγάλους οι οποίοι απολάμβαναν αυτά τα προγράμματα.

ΕΣΡ: Νόμιμο το Euronews στα ελληνικά


Θετική απάντηση από το ΕΣΡ για την ελληνική μετάδοση του Euronews. Το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, σε ολομέλεια, πως η υφιστάμενη νομοθεσία  (35.92/2007) που εισήγαγε ο πρώην υπουργός επικρατείας, Θόδωρος Ρούσοπουλος, επιτρέπει και τη μετάδοση, στο επίγειο ψηφιακό δίκτυο, και στην ελληνική γλώσσα, εκτός από την αγγλική και τη γαλλική, μέσα από το μπουκέτο της ΕΡΤ. Το ερώτημα έθεσε το  Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας διοίκησης, το οποίο και διενεργεί σχετικό έλεγχο για τη σύμβαση της ΕΡΤ με το Euronews, στο οποίο είναι μέτοχος.

Το μαϊμού Ε mail : που κάνει το γύρο του διαδικτύου


Πριν από λίγες ημέρες  μου ήρθε ένα ιμειλ που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και το έβαλα στους σημαντικούς φακέλους για να το «ψάξω» με την πρώτη ευκαιρία  και να το κάνουμε θέμα στην εκπομπή. Το ίδιο ιμειλ μου ήρθε από άλλους φίλους και πάλι άλλες 6 φορές. Ήταν ένα από αυτά τα πολύ σημαντικά που μόλις το διαβάζεις σκέφτεσαι αμέσως και λες ,«κάτσε να το στείλω σε φίλους να το έχουν στα υπ όψιν τους , φοβερό θέμα , κοίτα τι γίνεται γύρω μας κι εμείς κοιμόμαστε όρθιοι ».
Σήμερα, αποφάσισα να το ψάξω, και επικοινώνησα με

Στην ψηφιακή εποχή η ΕΤ3

Από τις 14 Δεκεμβρίου παύει να λειτουργεί το αναλογικό κέντρο 
εκπομπής του τηλεοπτικού προγράμματος της ΕΤ3, καθώς και της ΝΕΤ, ΕΤ1 και της ΒΟΥΛΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ από το Κέντρο Εκπομπής Χορτιάτη. Βάσει της κείμενης νομοθεσίας (ΚΥΑ 21161/20-8-2008), η αλλαγή θα αφορά τις περιοχές των νομών Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Κιλκίς, Πιερίας, Ημαθίας, καθώς και μέρος του νομού Χαλκιδικής, οι οποίες λαμβάνουν αναλογικό σήμα.

Attica Tv μέσω Digea

Attica tv κέντρο εκπομπής Υμηττός κανάλι 54 (738.000) UHF Digea
Μπορεί το σήμα να έγινε ψηφιακό αλλά η μετάδοση από τα κεντρικά studio στον Ασπρόπυργο με την Digea παρέμειναν αναλογικά απόδειξη η το τηλεοπτικό στιγμιότυπο σήμερα 20/11/12 που με την παραμικρή  κακοκαιρία  το σήμα χαλάει.. Έλεος ρε παιδιά στην εποχή μας και μέσω live stream να το στέλνανε ποιο καλύτερη εικόνα θα είχε !!! (Βαγγέλης Αγγελόπουλος)

Ημέρα του παιδιού στο doodle της Google


Η Google τιμάει σήμερα ην παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού αφιερώνοντας το doodle της κάνοντας το πολύχρωμο και χαρούμενο.

Ημέρα του παιδιού στο doodle της Google Η σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που αποτελεί το πλέον αποδεκτό κείμενο για τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως, υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 20 Νοεμβρίου του 1989.
Την έχουν επικυρώσει όλα τα κράτη του κόσμου, εκτός των ΗΠΑ και της Σομαλίας (η χώρα μας την επικύρωσε στις 2 Δεκεμβρίου 1992 με τον νόμο 2101), και τα 54 άρθρα της καλύπτουν όλα τα

Επιστρέφουν στην «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ οι Αρβανίτης και Κατσίμη


Επιστρέφουν στη ΝΕΤ και στην παρουσίαση της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη, μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν -όπως αναφέρει η ΠΟΕΣΥ- με τον διευθυντή ειδήσεων, Αιμίλιο Λιάτσο. Ανεστάλη η απεργία των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν απομακρυνθεί τον Οκτώβριο από την παρουσίαση της εκπομπής ύστερα από μια σειρά από αμφιλεγόμενα σχόλια που είχαν κάνει στον αέρα για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.

Επανέρχεται το “Στην υγειά μας”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΕΡΤ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., στην υπ’ αριθμ. 1062 συνεδρίασή του (Πέμπτη, 15/11/2012), ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:
1.   α. Ενέκρινε τη συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου, βάσει του Άρθρου 4 παρ. 5 του Ν. 3429/2005. Στην επιτροπή συμμετέχουν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΡΤ κ. Νίκος Τέλλης και τα μέλη κυρία Άννα – Έννυ Μαγιάση και κ. Αριστοτέλης Σαμαντάς.
β. Επικαιροποίησε σχετική απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε., για να προχωρήσει κάθε νόμιμη διαδικασία που θα οδηγήσει στην εκκαθάριση και κατάργηση της εταιρίας «ΝΕΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ».
2. Ενέκρινε την εξειδίκευση των

Αlter: ποιος πανίσχυρος επιχειρηματίας το αγοράζει


Όπως αναφέρει το planet-greece, βόμβα μεγατόνων έπεσε σήμερα στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, γύρω από τις εξελιξεις στο ALTER και με την προσπάθεια ο σταθμός να ξαναεκπέμψει στις αρχές Δεκμβρίου.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, παρουσία του εκπροσώπου των εργαζομένων του ALTER, Βασίλη Τζήμτσου, ο επενδυτής που βρίσκεται πίσω από τις προσπάθειες να επανεκπέμψει ο σταθμός είναι ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό ειπώθηκε δια στόματος του ίδιου του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Ελεύθερη Τηλεόραση», Ε. Γκότση.

Διαθέσιμη η δοκιμαστική έκδοση του Internet Explorer 10 για Windows 7

Η τελευταία έκδοση του προγράμματος διαδικτυακής πλοήγησης Internet Explorer 10 της Microsoft είναι πλέον πιλοτικά διαθέσιμη και για όσους «τρέχουν» το προηγούμενο λειτουργικό σύστημα Windows 7 στους υπολογιστές τους. Το νέο λογισμικό παρουσιάστηκε τον προηγούμενο μήνα, μαζί με τα νέα Windows 8.

Σε πρώτη φάση, ο ανασχεδιασμένος ΙΕ 10 θα διατίθεται σε

Η Χρυσή Αυγή «έφαγε πόρτα» από το Facebook


Μετά από έντονες διαμαρτυρίες χιλιάδων ελλήνων χρηστών του Facebook, οι χειριστές της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισαν να ακυρώσουν όλα τα προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ταυτόχρονα «έκλεισαν» και προφίλ στελεχών της οργάνωσης, αλλά και μελών της που είχαν αναρτήσει ναζιστικά σύμβολα και έκαναν φασιστική και ρατσιστική προπαγάνδα από τις σελίδες τους.

«Συμφωνία κορυφής» μεταξύ Apple-HTC


«Συμφωνία κορυφής» μεταξύ Apple-HTC«Συμβιβασμό κορυφής» με τον οποίο τερματίζουν όλες τις μεταξύ τους δικαστικές διαμάχες για παραβιάσεις δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και συμφωνούν να χρησιμοποιούν η μια τις πατέντες της άλλης για δέκα χρόνια ανακοίνωσαν αιφνιδιαστικά το Σάββατο η Apple και η ταϊβανέζικη HTC. 

Υπόγειες επαφές Κουρή με τεχνικούς για να ξανα-εκπέμψει Alter αρχές Δεκεμβρίου

Υπόγειες επαφές – σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκαν εχθές αργά τη νύχτα στις εγκαταστάσεις του Alter στο Μπουρνάζι, μεταξύ του Γ. Κουρή και μερίδας εργαζομένων με στόχο να εκπέμψει ξανά το κανάλι στις αρχές Δεκεμβρίου. Λέγεται ότι οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους που έχουν συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη, είναι τεχνικοί οι οποίοι επιθυμούσαν την υπαγωγή της εταιρίας στο άρθρο 99. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 250 εργαζόμενους με τους οποίους ο Γ. Κουρής έχει ήδη δρομολογήσει τις εξελίξεις προκειμένου το κανάλι να ξαναβγεί στον «αέρα» την 1η Δεκεμβρίου.

Πηγή : enimerosi24

Ανανεώνονται οι «σελίδες φιλίας» στο Facebook

http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1119.pngΤο Facebook ανακοίνωσε σήμερα τον επανασχεδιασμό των Friendship Pages οι οποίες μέχρι τώρα εμφανίζονταν με έναν αρκετά «πεζό» σχεδιασμό. Τώρα πια ακολουθούν το μοτίβο του Timeline, με μεγάλες φωτογραφίες και τα γεγονότα να χωρίζονται σε δυο στήλες.

Εάν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς είναι οι Friendship Pages, ανοίξτε τη λίστα των φίλων σας και πατήστε στο «εμφάνιση φιλίας» κάτω ακριβώς από το όνομα τους. Θα ανοίξει μια νέα σελίδα η οποία θα εμφανίσει όλα τα κοινά γεγονότα, τοποθεσίες, groups και likes, καθώς και status και φωτογραφίες που έχετε μοιραστεί μαζί.

Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο από το Facebook

Μια νέα υπηρεσία ετοιμάζεται να προσφέρει το Facebook στους χρήστες τους. Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο σκοπεύει να προσφέρει σε επιχειρήσεις και καταστήματα τη δυνατότητα να παρέχουν στους πελάτες δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω WiFi.
Η πρόσβαση θα γίνεται μέσω Facebook routers με μόνη προϋπόθεση την είσοδο στο κοινωνικό δίκτυο. Εκεί οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.
Η νέα αυτή υπηρεσία που ήδη δοκιμάζεται σε περιορισμένο αριθμό εταιρειών, είναι επωφελής τόσο για τους πελάτες, όσο και για το Facebook, αλλά και τα καταστήματα: οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, τα καταστήματα προβάλλονται και το Facebook λαμβάνει δωρεάν δεδομένα που αξιοποιεί για στοχευμένες διαφημίσεις.
Πηγή : techit.gr

EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΕΤ, Μιλάνο - Ολυμπιακός απευθείας από την ΕΤ1


Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στις 21.45
Η EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΕΤ συνεχίζεται στο παρκέ της Δημόσιας Τηλεόρασης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δοκιμάζεται στο Μιλάνο, κόντρα στην ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΡΜΑΝΙ-ΜΙΛΑΝΟ, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει με τελικό. 

Ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, στις 21.45, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου. Παράλληλα, η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας και μέσω WEB TV στο www.ert.gr (digitaltvinfo)

Στον Πολίτη ο Nitro


Στο  Γ. Πολίτη πέρασε ο ραδιοφωνικός σταθμός Nitro. Αναμένεται η πληρωμή των εργαζομένων και η επαναλειτουργία του σταθμού.

Xωρίς ενημέρωση σήμερα από τις 10:00 ως τις 14:30!

Στάσεις εργασίας σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους της χώρας που απεργούν!
Το Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΤΙΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη στάσεων εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι για σήμερα Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 και από τις 16.00 έως τις 19.00 την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012 για όλους τους δημοσιογράφους, το διοικητικό προσωπικό, και τους τεχνικούς ραδιοφώνου και τηλεόρασης, που εργάζονται σε όλα τα ΜΜΕ, Δημόσια και Ιδιωτικά. Οι στάσεις εργασίας πραγματοποιούνται σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους, που απεργούν για να μην περάσουν τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης.

Οι Κινέζοι εισβάλουν στην ΕΡΤ!

Ευρεία στρατηγική συμφωνία με την κινεζική κρατική τηλεόραση ετοιμάζεται να υπογράψει η διοίκηση της ΕΡΤ!
Ήδη έφτασαν στη χώρα μας στελέχη της CCTV, με στόχο να προσδιοριστεί το ακριβές πλαίσιο της συμφωνίας ανάμεσα στα δύο κανάλια, που θα υπογραφεί σήμερα. Όπως γράφει η REAL, η συνεργασία θα περιλαμβάνει τη συμπαραγωγή σειρών, ντοκιμαντέρ, ταινιών και την ενίσχυση της εγχώριας οπτικοακουστικής βιομηχανίας.

Συνδεδεμένα στο διαδίκτυο τα μισά ελληνικά νοικοκυριά

  Περισσότερα από τα μισά νοικοκυριά της χώρας (53,6%), με ένα τουλάχιστον μέλος ηλικίας 16-74 ετών, διαθέτουν πλέον σύνδεση στο διαδίκτυο από την κατοικία τους, ενώ στη συντριπτική πλειονότητά τους (98,4%) οι συνδέσεις αυτές είναι ευρυζωνικές. Αυτό προκύπτει από την έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), για τα νοικοκυριά και τις νέες τεχνολογίες -σύνδεση στο διαδίκτυο από την κατοικία- ευρυζωνικές συνδέσεις, που αφορά στο Α’ τρίμηνο 2012.

Ραδιόφωνο ANT1 τέλος: έγινε "Easy"

Αθόρυβα και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες σήμανε  το τέλος της ιστορικής ταυτότητας του ραδιοφωνικού σταθμού Antenna. Ο κάποτε ισχυρός ενημερωτικός σταθμός πλέον αυτοαποκαλείται Easy και μεταδίδει αμιγώς μουσικό πρόγραμμα, με το σλόγκαν «Ο Antenna Radio παρουσιάζει τον Easy 97.2».


Parallella: Το 99 δολάρια Supercomputer για όλους

Την ώρα που η Ελλάδα βυθίζεται ολοένα και σε πιο βαθιά κρίση, όχι μόνο οικονομική, κάποιοι άλλη επενδύουν στο μέλλον και πιο συγκεκριμένα στο μέλλον των υπολογιστών, φέρνοντας την ισχύ των υπερυπολογιστών κυριολεκτικά στην παλάμη του ενός χεριού μας.  
Φανταστείτε το βαθμό της καινοτομίας, της αλλαγής τη σημαντική ανακάλυψη που θα μπορούσε να συμβεί αν οι υπερυπολογιστές

Ανακαλύφθηκε επικίνδυνο κενό ασφαλείας στο Facebook

  Ένα νέο κενό ασφαλείας που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στο Facebook μπορούσε να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να δει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που αντιστοιχούν σε ορισμένους λογαριασμούς χρηστών, ενώ κάποιοι από αυτούς ήταν προσβάσιμοι αυτόματα, χωρίς την ανάγκη εισαγωγής κωδικού. Ένα μέλος του Hacker News ανακάλυψε πως

Η Intel σχεδιάζει επεξεργαστή με 48 πυρήνες

Εδώ και αρκετό καιρό οι διπύρηνοι και οι τετραπύρηνοι επεξεργαστές έχουν κάνει την εμφάνιση τους πέρα από τους υπολογιστές μας και στα smartphone μας, κάτι που αρχικά θεωρούνταν όχι μόνο απίθανο αλλά και αχρείαστο.
Πως θα σας φαινόταν όμως αν μέσα στην επόμενη δεκαετία κυκλοφορούσε το πρώτο κινητό με επεξεργαστή 48 πυρήνων;
Όπως αποκαλύπτει το Computerworld,

Eλεύθερο το Eurosport στην συχνότητα 11642Η του Hotbird 13Α



Προσωρινά ελεύθερα μεταδίδονται τα διεθνή αθλητικά κανάλια Eurosport και Eurosport 2 ΝΕ (North East Europe) από τη συχνότητα 11642,Η,27500 3/4 του Hotbird 13A (13° ανατολικά).

To Eurosport περιλαμβάνει και τα ελληνικά στις γλώσσες εκπομπής, ενώ το Eurosport 2 ΝΕ μόνο τα αγγλικά και πολωνικά.
digitaltvinfo

Και το CNN στα ελληνικά;

Το ενδεχόμενο εκπομπής του CNN στην ελληνική γλώσσα και με ελληνικές παραγωγές εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Οι εξελίξεις στη χώρα είναι τέτοιες, που ενδεχομένως μετά την Κομισιόν, που χρηματοδοτεί την εκπομπή του Euronews στην ελληνική γλώσσα, με δορυφορική μετάδοση σε όλο τον κόσμο, και οι Αμερικανοί να κοιτάζουν θετικά τη μετάδοση του προγράμματός τους στην ελληνική γλώσσα.

Κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ για την «Πρωινή ενημέρωση»

Αποφάσισαν επαναλαμβανόμενες απεργίες ενάντια στη λογοκρισία


Κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ για την «Πρωινή ενημέρωση»
Με κινητοποιήσεις απαντούν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ για την διακοπή της εκπομπής«Πρωινή ενημέρωση». Σε έκτακτη γενική συνέλευσή τους αποφάσισαν :
Να ζητήσουν προς την διοίκηση της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ, 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, αρχής γενομένης από την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, στις 06:00 το πρωί.

Κόβεται η εκπομπή Αρβανίτη - Κατσίμη στη ΝΕΤ μέχρι «νεωτέρας»

Κόβεται η εκπομπή Αρβανίτη - Κατσίμη στη ΝΕΤ μέχρι «νεωτέρας»Νέο κρούσμα λογοκρισίας στην δημόσια τηλεόραση. Με απόφαση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ κ. Αιμ. Λιάτσου «κόβεται» μέχρι «νεωτέρας» η ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ «Πρωινή Ενημέρωση» την οποία παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη.

Πρόταση για εξαγορά της Forthnet κατέθεσε η Wind

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που λάβαμε και σε συνέχεια σχετικής σημερινής ανακοίνωσης της Forthnet Α.Ε. προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, η WIND Ελλάς επιβεβαιώνει ότι έχει καταθέσει στην Forthnet Α.Ε. στρατηγική πρόταση για δυνητική συγκέντρωση στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών.

«Σφήνα» από νέο «παίκτη» σε Nova - OTE TV

Στα «σκαριά» νέο εταιρικό σχήμα - Η έμφαση θα δοθεί, κυρίως, στα sports

«Σφήνα» από νέο «παίκτη» σε Nova - OTE TV
Νέος «παίκτης» βρίσκεται προ των πυλών στην ελληνική αγορά της Pay TV. Ένα νέο εταιρικό σχήμα με επιχειρηματικό αντικείμενο την συνδρομητική τηλεόραση είναι στα «σκαριά» και ξεκινά επαφές με το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, με στόχο να μπει «σφήνα» στις NOVA Forthnet-OTE TV, όχι μόνο για να διεκδικήσει ένα «κομμάτι» από την υπάρχουσα «πίττα», αλλά, να προσπαθήσει ακόμα και να την διευρύνει.

Στο ΦΕΚ ο νέος ψηφιακός χάρτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπουργείου Υποδομών 

Σύμφωνα με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ: 2704/Β΄/5-10-2012) των Υπουργείων Επικρατείας και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων καθορίστηκε ο Χάρτης Συχνοτήτων Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης, ο οποίος αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη του νέου τηλεοπτικού ψηφιακού δικτύου ευρυεκπομπής της χώρας.
Ο Χάρτης Συχνοτήτων περιγράφει τα κέντρα εκπομπής και τα λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά του δικτύου, ώστε να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία και ανάπτυξή του, με στόχο την πλήρη πληθυσμιακή κάλυψη της χώρας.
Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή του Χάρτη θα είναι:

Και πάλι της… Τρίτης στον Αlpha!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Alpha


Πρεμιέρα “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”, Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, στις 21:00

O Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, για να στήσει για 9η σεζόν το τσαντίρι του στον Alpha. Η πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα θα παραδοθούν άνευ όρων για άλλη μια χρονιά στη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου.

9 ξένες σειρές στο prime time

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σκάι
Ο ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2012-13 επιφυλάσσει στους τηλεθεατές πλούσια ενημέρωση, ντοκιμαντέρ αλλά και ψυχαγωγία. Ο ΣΚΑΙ εξασφάλισε τα δικαιώματα 22 νέων ξένων σειρών, μεταξύ των οποίων οι εννέα θα προβάλλονται εβδομαδιαία σε prime time.

Ρεκόρ live streaming για την πτώση απ΄ τη στρατόσφαιρα

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά πολλά ρεκόρ κατέρριψε με την ελεύθερη πτώση από την στρατόσφαιρα ο 43χρονος Felix Baumgartner. Ένα από αυτά, το ρεκόρ θεατών που συνδέθηκαν στο You Tube για να δουν σε ζωντανή σύνδεση το εγχείρημά του.

Ανακοίνωση Υπουργείου Υποδομών για switch off του Χορτιάτη!

Όπως αναφέρεται με ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών: Σύμφωνα με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ: 2691/Β΄/4-10-2012) των Υπουργείων Επικρατείας και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, από τις 03:00 πρωινή της 14ης Δεκεμβρίου 2012, διακόπτεται η εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος με αναλογική τεχνολογία από το επιτρεπτό κέντρο ψηφιακής εκπομπής «Χορτιάτης» της Θεσσαλονίκης.

Felix ο πλανητάρχης!

Έγραψε ιστορία ο Felix Baumgartner. Με 8.000.000 κόσμο... οn line και με κομμένη την ανάσα ο Αυστριακός έκανε ελεύθερη πτώση από τα 130.000 πόδια!
Έχουμε δει ανθρώπους να κάνουν πράγματα που σου κόβουν την ανάσα, αλλά αυτό που έκανε τελικά ο Felix Baumgartner, δεν έχει ξαναγίνει. Ο άνθρωπος με την βοήθεια ειδικής κάψουλας ανέβηκε στα 130.000 πόδια κάνοντας ελεύθερη πτώση.
Ναι καλά διαβάσατε, δεν κάνουμε πλάκα. Υπήρξε ένας...

Felix Baumgartner: Δείτε Live το άλμα του από 36.576 μέτρα




O Αυστριακός αθλητής των extreme sports, Felix Baumgartner, θα προβεί σήμερα σε ένα αδιανόητο για τον ανθρώπινο νου, εγχείρημα: Δηλαδή, να… πηδήξει από ύψος 36.576 μέτρα -αν όλα πάνε καλά- πάνω από την επιφάνεια της Γης και με ταχύτητα που θα ξεπεράσει τα 1.110 χλμ./ώρα να προσγειωθεί στο Μεξικό.

Αποκάλυψη : Το τουρκικό κράτος δίνει ΔΩΡΕΑΝ τις τηλεοπτικές σειρές στον ΑΝΤ1

"Δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε δωρεάν σε άλλες χώρες, τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, για το καλό της Τουρκίας", δήλωσε ο αν.Υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας, Abdurrahman Arıcı, ομολογώντας έτσι ότι το κράτος βρίσκεται πίσω από τις τηλεοπτικές σειρές!
Αναφέρθηκε μάλιστα στη σειρά ...

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφουν

Πρεμιέρα στις 29 του μήνα για τους «Ράδιο Αρβύλα».
Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται η ομάδα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», προκειμένου να είναι όλα έτοιμα ως τις 29 Οκτωβρίου, οπότε και αναμένεται η πρεμιέρα για τη νέα σεζόν.

Εκδικάστηκε η υπόθεση του ALTER

Εκδικάστηκε το πρωί η υπόθεση του ALTER στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει την απόφασή του σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξετάζοντας τις παρεμβάσεις των δικηγόρων των εργαζομένων και των υπολοίπων πιστωτών που παρέστησαν στη δίκη.

Υπενθυμίζεται πως ζητούν την απόρριψη του αιτήματος του διαμεσολαβητή για παράταση της προθεσμίας ένταξης του ALTER στο άρθρο 99, την εξαίρεση των εργαζομένων από την προστασία που παρέχει το άρθρο στην εργοδοσία και την τέλεση ως ατελέσφορης της διαδικασίας του άρθρου 99.

Σημειώνεται πως τη στιγμή που συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι προσπάθησαν να πλησιάσουν το διαμεσολαβητή Ιωάννη Καταγή ζητώντας εξηγήσεις για την συνεχιζόμενη εδώ και μήνες «ομηρία» τους, δέχθηκαν επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ.
Πηγή : skai.gr

Σοβαρό πρόβλημα ανακαλύφθηκε στο Facebook Timeline

Ένα νέο bug στο σύστημα block του κοινωνικού δικτύου, σάς επιτρέπει να γράφετε σχόλια στους τοίχους των φίλων σας τα οποία δεν μπορούν να σβηστούν!
Το πρόβλημα ανακαλύφθηκε σήμερα και εμφανίζεται όταν κάνετε block κάποιον φίλο σας, στον τοίχο του οποίου έχετε γράψει το οποιοδήποτε σχόλιο. Μετά το block ο χρήστης δεν θα μπορεί πια να δει το οτιδήποτε κάνετε στο Facebook, ακόμα και σχόλια που έχετε γράψει στον τοίχο του.

Επαναφέρετε τα Google Maps στο iPhone σας

Οδηγίες για το πως να προσθέσετε τα Google ή τα Nokia Maps στο iPhone σας, έστω και μέσω συντόμευσης των ιστοσελίδων της στην αρχική οθόνη της συσκευής, έδωσε η Apple μέσω της ιστοσελίδα της.
Σε περίπτωση που αναβαθμίσατε στο iOS 6 και θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία χαρτών της Google, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στην ιστοσελίδα των Google Maps στην διεύθυνση