AggelopoulosSat

AggelopoulosSat.gr

Μας δουλεύουν στην DIGEA

Αν συνεχίσει αυτό τον τρόπο εκπομπής μας βλέπω να κάνουμε διαδηλώσεις  για επιστροφή στην αναλογική Τv .. 
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο ALTER γράφουν... " Η digea υποβάθμισε την ποιότητα της εικόνας του alter με απώτερο σκοπό να σαμποτάρει την εκπομπή των μηνυμάτων των εργαζομένων του alter. Όσοι τηλεθεατές έχετε την δυνατότητα να δείτε την εικόνα του alter αναλογικά, παρακαλούμε γυρίστε στον αναλογικό σας δέκτη.
Σε απάντηση η Digea  η οποία εκπέμπει το ψηφιακό σήμα στο σταθμό, στην καταγγελία της ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα «ο ALTER, τις εγκαταστάσεις του οποίου έχουν καταφανώς καταλάβει και ελέγχουν εργαζόμενοι του σταθμού, μεταδίδει περιεχόμενο που δεν αποτελεί τηλεοπτικό πρόγραμμα, ούτε αφορά μόνο θέματα των εργαζομένων». Παράλληλα εκτιμά ότι με βάση τα παραπάνω η εταιρεία είναι «εκτεθειμένη σε σημαντικό νομικό κίνδυνο» και ζητά ...απαντήσεις αν μπορεί «νομίμως να συνεχίσει να εκπέμπει το σήμα του ALTER».!!!!!!!!!!!!!
Αυτό δεν συνέβη ποτέ στο ψηφιακό κανάλι για το 902 που ποτέ δεν εξέπεμψε και συνεχίζουμε να έχουμε κρυστάλλινη εικόνα στις λατρεμένες μας μπάρες εδώ και ενάμισι χρόνο... που χρησιμεύουν μόνο για να μάθουν τα παιδιά μας τα χρώματα!!!
Αντί να ασχολούνται με παιδιάστικα τεχνουργήματα εναντίων των απλήρωτων εργαζομένων του Alter που φυσικά έχουν το δίκιο τους .. μίας και δεν δούλευαν στην ΕΡΤ που  έχουν μερίδα  βουλευτών να τους υποστηρίζουν  να μην κλείσει το κανάλι ΕΡΤ1 γιατί έχει μια ιστορία ... γιατί ρε παιδιά το ALTER τι έχει γεωγραφία? 
Ας ασχοληθούνε λοιπόν και με τα παιδιά πού δεν έχουν δικαίωμα να δούνε 0-6 TV από την Αίγινα γιατί.. μία χιόνια μία ο ήχος δεν ακούγετε όσο για το bit-rate... τα τετράγωνα των αστέρων !! 
Μήπως σαμποτάρετε και αυτό το κανάλι ή και εδώ δεν μεταδίδει περιεχόμενο που δεν αποτελεί τηλεοπτικό πρόγραμμα γιατί  το Nickelodeon παίζει με κρυστάλλινη εικόνα .. 
να πούμε και για το Attica !! ... άστο γιατί θα γίνω περισσότερο κακός ..δεν θέλω να πιστεύω ότι γυρίζουμε σε πρακτικές τότε που γινόντουσαν παρεμβολές στο Κανάλι 29 αλλά σήμερα με ένα πιο σύγχρονο τρόπο  ..
Κύριοι της Digea και της ΕΡΤ η ψηφιακή τηλεόραση είναι δικαίωμα όλων και προπαντός του πολιτισμού μας και της εξέλιξης φροντίστε να γίνει η μετάβαση όσο ποιο ομαλά γίνετε πριν λήξει το χρονικό περιθώριο της Κομισιόν (μέχρι το τέλος του 2012) και τότε θα πρέπει να πληρώσει ο Ελληνικός λαός και ένα επιπλέον χαράτσι της μη ολοκλήρωσης της μετάβασης ...
 
Βαγγέλης Αγγελόπουλος - AggelopoulosSat