AggelopoulosSat

AggelopoulosSat.gr

Σήμερα εχει εκτάκτως "Ραδιο Αρβύλα" και "Όλα μπάχαλο φέτος"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤ1
Ο ΑΝΤ1 ζητάει  συγγνώμη από τους τηλεθεατές για τη χτεσινή διακοπή του προγράμματός του που σημειώθηκε στη διάρκεια προβολής της τηλεοπτικής σειράς «Σουλεϊμάν».

Η συγκεκριμένη διακοπή ήταν συνέπεια ενός πρωτοφανούς τεχνικού προβλήματος που επηρέασε άμεσα την ομαλή τροφοδότηση ηλεκτρικού ρεύματος στις  εγκαταστάσεις του σταθμού στο Μαρούσι.  Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η βλάβη, το σύνολο της τεχνικής διεύθυνσης εργάστηκε για την επίλυση του προβλήματος.

Οι χθεσινές εκπομπές SON,  Ράδιο Αρβύλα και ΟΛΑ Μπάχαλο που δεν μεταδόθηκαν λόγω του τεχνικού προβλήματος θα μεταδοθούν σήμερα Τετάρτη στις αρχικώς προγραμματισμένες ώρες προβολής τους στις 22:15, 23:15 και 00:30, αντίστοιχα. Το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σουλειμάν» θα μεταδοθεί απόψε σε επανάληψη στις 21:15.

Facebook και Instagram μόνο με ταυτότητα

Τρόπους για να διασφαλίσουν τη σωστή χρήση της ιστοσελίδας τους και να μειώσουν τα προφίλ από ανήλικους αναζητά το Facebook.
Για το λόγο αυτό αποφάσισε να λάβει άμεσα μια σειρά από μέτρα, ανάμεσα στα οποία είναι και η υποβολή στοιχείων ταυτότητας, προκειμένου να διασφαλίζουν ότι οι χρήστες δεν θα δημιουργούν ψεύτικους λογαριασμούς.
Παράλληλα, το Facebook επιθυμεί....

«Συγνώμη» Ant1 από το τηλεοπτικό κοινό

Από το twitter του ANT1TV
" Ένα πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που αφορά στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος οδήγησε στη διακοπή μετάδοσης του τηλεοπτικού μας σήματος.

Ο ΑΝΤ1 ζητα συγγνωμη απο το τηλεοπτικό κοινό. 

Συσσωμο το τεχνικό τμήμα μας εργάζεται για την ταχύτερη αποκατάσταση της τεχνικής βλάβης"

---------
Επανήλθε το σήμα του ANT1 με "σπασίματα" στην εικόνα και χωρίς το λογότυπο του καναλιού. 
Είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία του καναλιού που εξέπεμψε για πρώτη φορά στις 31 Δεκεμβρίου 1989.
 
Μέλημα του σταθμού είναι να αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη, οπότε και θα γνωστοποιηθεί η ακριβής αιτία του βραχυκυκλώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες  αυτή την ώρα στελέχη της διοίκησης του ΑΝΤ1 και υπάλληλοι τόσο της τεχνικής διεύθυνσης, του προγράμματος και του γραφείου τύπου, έλαβαν εντολή να σπεύσουν στο Μαρούσι, στα κεντρικά γραφεία του σταθμού, για να συζητήσουν, σε έκτακτη σύσκεψη, τι συνέβη και υπήρξε τόσο μεγάλη διακοπή στην εκπομπή σήματος. 

Σοβαρό τεχνικό πρόβλημα στον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα

Εδώ και αρκετή ώρα έχει χαθεί από τους δέκτες όλης της Ελλάδας ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1 τόσο στο αναλογικό σήμα όσο και στο ψηφιακό. 
Επίσης έχει πέσει και ο Server και δεν αποκλείεται σαμποτάζ η σοβαρή ζημιά στο συγκρότημα του Σταθμού. Η Digea δηλώνει άγνοια για το θέμα καθώς δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση.

Ενώ επανήλθε το σήμα μέσα σε 20 λεπτά ξαναχάθηκε και ήδη είναι εκτός αέρα για πάνω από μισή ώρα έως τώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε διακοπή ρεύματος από βραχυκύκλωμα στον κεντρικό server του καναλιού.
Πηγή: periodiko.net

Νέα συνεργασία Edision Hellas & Televes!

Μετά από εκτεταμένο κύκλο επαφών και επίσκεψης ανθρώπων της EDISION στην TELEVES Ισπανίας, σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρεία TELEVES Corporation.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και το εκτεταμένο φάσμα εφαρμογών που προσφέρει ο τεχνολογικός κολοσσός TELEVES, σας παρέχουμε την δυνατότητα περισσότερων εφαρμογών, με το λιγότερο δυνατό κόστος και την αρτιότερη τεχνική κατασκευή που έχουν όλα τα υλικά της TELEVES. Με καθετοποιημένες γραμμές παραγωγής, ελέγχου και πιστοποίησης, η εταιρεία TELEVES εγγυάται την κατασκευαστική ποιότητα του συνόλου των υλικών της, παρέχοντας παράλληλα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία είναι απαραίτητα για όλο το φάσμα των εργασιών και εγκαταστάσεων της επιχείρησης σας.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν σε μια νέα εποχή για την παρουσία της TELEVES στην Ελλάδα του ψηφιακού, αναλογικού και δορυφορικού τηλεοπτικού σήματος, με εντελώς νέο χαμηλότερο και συμφέρον για εσάς επίπεδο κόστους υλικών αλλά και διαθεσιμότητας τους όσον αφορά επιλογές και ποσότητες και βέβαια πάντα μέσα από την εξυπηρέτηση την οποία γνωρίζετε στην καθημερινή σας συνεργασία και επικοινωνία με την EDISION Hellas.

Τέλος ο Ξένιος FM

Άδοξο τελικά το τέλος του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού “Ξένιος” του δήμου Φυλής. Ο σταθμός που σταμάτησε να εκπέμπει εδώ και δέκα μήνες θα κλείσει οριστικά με την επιστροφή της συχνότητας 94,3 στο κράτος.

Η δημοτική εταιρεία έχει οδηγηθεί σε εκκαθάριση, οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και ο δήμος

Οι Τούρκοι «τρέχουν» για τις ψηφιακές συχνότητες του Αιγαίου

Κρίσιμη υπόθεση η συγκρότηση του ΕΣΡ
Με τουρκικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, απευθείας από τα τουρκικά κανάλια, σε  ψηφιακή ευκρίνεια  είναι πολύ πιθανό  να γεμίσουν τα νησία του Βορείου, Βορειοανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων . Η Τουρκία ανακοίνωσε πως ξεκινάει τις πρώτες ψηφιακές εκπομπές  την 1η Νοεμβρίου 2013 και έχει ως στόχο την ολοκλήρωση της μετάβασης από το αναλογικό στο ψηφιακό σήμα ως και τις 2 Μαρτίου 2015.

Σύμφωνα με...

Έρχεται το κανάλι του Τριανταφυλλόπουλου

Το Φεβρουάριο θα βγει στον αέρα  ο τηλεοπτικός σταθμός του Μάκη Τριαντάφυλλοπουλο από τη συχνότητα του Shop TV .

Οι υπεύθυνοι του Ζούγκλα Τζι Αρ ζητούν από το ΕΣΡ να εγκρίνουν και τη μετάδοση του Ζούγκλα Radio από τις συνδρομητικές πλατφόρμες.

Κλείνει το Αρχιπέλαγος TV στη Λέσβο με απόφαση ΕΣΡ

Με περισσή ευκολία το ΕΣΡ αποφάσισε να κλείσει το Αρχιπέλαγος TV στη Λέσβο. Δύο μέτοχοι του, με μικρά ποσοστά δεν αποστέλλουν στην εταιρεία τα στοιχεία του πόθεν έσχες Κάτι που έχει εξηγηθεί επαρκώς  στο ΕΣΡ, το οποίο όμως ήταν ανένδοτο. Αντιθέτως, το δικαίωμα της ψηφιακής μετάδοσης,  απέκτησε η Αλήθεια TV στη Χίο. (typologies)

Ο μεγάλος τελικός ανδρών του Αυστραλιανού Όπεν


Ζωντανά απο τη Μελβούρνη σήμερα στις 10:30, θα μεταδοθεί ο μεγάλος τελικός ανδρών του Αυστραλιανού Όπεν. Οι φίλοι του τένις αναμένεται να παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό τελικό μεταξύ των  Άντυ Μάρεϊ (Νο3) και Νόβακ Τζοκοβιτς(Νο1). Οι συνδρομητές της Nova και του OTE TV μπορούν να το παρακολουθήσουν απο το κανάλι Eurosport (HD).

Ελεύθερες μεταδόσεις αναμένονται απο τα παρακάτω κανάλια...

 EUROSPORT DE  19° East    12226 - H - 27500   FTA
 Ad Sports 2   26° East 11804 - H - 27500   FTA
 Ad Sports 2   7° West 12226 - H - 27500   FTA
    



Το μέλλον για την Google δεν περιλαμβάνει κωδικούς

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η Google είναι από τις λίγες εταιρίες, που σκέφτονται συνεχώς το μέλλον, καθώς και τρόπους που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Ένας από αυτούς αφορά την ασφάλεια των λογαριασμών μας και έχει σαν στόχο την κατάργηση των κωδικών πρόσβασης. 
 
Το πρότζεκτ ονομάζεται YubiKey, και μετά από μία χρονιά γεμάτη από παραβιάσεις κωδικών σε διάφορα sites αλλά και την απώλεια λογαριασμών σε τραπεζικούς λογαριασμούς, συνδρομές αλλά και παιχνίδια, ο αμερικάνικος κολοσσός στο τομέα της αναζήτησης, ψάχνει τους τρόπους για να περιορίσει αυτά τα φαινόμενα.
Πρόκειται, ουσιαστικά για ένα «κλειδί» με τη μορφή USB stick, που θα έχει...

Ερευνητές κατάφεραν να κατασκευάσουν πυρίτιο από υγρό μέταλλο


Η διαμόρφωση του πυριτίου, απαιτεί εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες φτάνουν πάνω από τους 1.000 βαθμούς Κελσίου, κάτι που καθιστά τη διαδικασία και αρκετά ακριβή.


Το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν έχει αναπτύξει μια τεχνική η οποία περιλαμβάνει υγρό μέταλλο και θα μπορούσε να μειώσει αισθητά το κόστος σε σχέση με αυτό της επεξεργασίας τού πυριτίου.
Οι ερευνητές επικάλυψαν ένα ηλεκτρόδιο υγρού γαλλίου με τετραχλωριούχο πυρίτιο, και

Mega, ήδη στις 150 δημοφιλέστερες ιστοσελίδες του κόσμου


8395008973_ac05811685_b 
 Από την Παρασκευή η πολυναμενόμενη υπηρεσία Mega είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, έχοντας μάλιστα κατορθώσει σε πέντε μόλις ημέρες να εισέλθει στις 150 δημοφιλέστερες ιστοσελίδες στον κόσμο. Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Kim Dotcom, το Alexa κατατάσσει το Mega στη θέση #141, πάνω από

Διαζύγιο IKUSI και EDISION

Την λήξη συνεργασίας της ισπανικής IKUSI ανακοίνωσε σε όλους τους συνεργάτες της η  EDISION αν και μία τέτοια ενέργεια ήτανε αναμενόμενο  να συμβεί μιας και όλο το τεχνικό επιτελείο της 2η εταιρίας βρίσκετε στην Ισπανία για προώθηση των προϊόντων Televes έχοντας πάρει την  αποκλειστική αντιπροσωπία .. περιμένουμε εξελίξεις ..

Οι "βασιλιάδες" του spam και οι χώρες με τους περισσότερους botnet servers

Συχνά ακούμε για τα botnets τα οποία εξουδετερώνονται σε διάφορες χώρες, κυρίως σε χώρες της Λατιν
ικής Αμερικής, της Ασίας και της Ανατολικής Ευρώπης. Πολλά από αυτά όμως βρίσκονται και σε δυτικές χώρες συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.

Ένα botnet αποτελείται από μία ομάδα υπολογιστών (που ονομάζονται και ζόμπι) η οποία έχει

Αποσύρθηκε η τροπολογία για τη χορήγηση ραδιοφωνικών αδειών

Αποσύρθηκε η τροπολογία, με την οποία παρατεινόταν από τη λήξη της μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013 - για ένα έτος δηλαδή - η προβλεπόμενη προθεσμία για την έκδοση προκήρυξης με αντικείμενο την χορήγηση αδειών ραδιοφωνικών σταθμών.  (tanea)

Παραμένει η Στάη στη ΝΕΤ

Ανανέωσε τη συνεργασία της με την ΕΡΤ στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, η Έλλη Στάη, γράφει σήμερα η “Ελευθεροτυπία”.

Πάρνηθα το επόμενο Switch off ; Και μετά τι;

Η πρόταση της Digea είναι το επόμενο switch off να γίνει τον Ιούνιο (τέλη του μήνα) στην Πάρνηθα, ενώ μένει τελικά πίσω η μετάβαση στην Κρήτη. Από εκεί και πέρα ο ιδιωτικός πάροχος -από ότι δείχνει- δεν έχει πρόθεση να προχωρήσει σε επόμενο switch off αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του από την πολιτεία και ζητάει έμμεσα να σταματήσει και η ΕΡΤ. 
 
Πρόκειται για ένα είδος εκβιασμού από την πλευρά της Digea που δεν ξέρουμε ακόμη κατά πόσο θα γίνει ανεκτός από την πολιτεία.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι η πορεία των ΕΡΤ και Digea όσο και αν θέλουμε δεν μπορεί να είναι απαραίτητα κοινή. Και ο λόγος είναι ότι η Digea είναι ένα σύνολο τηλεοπτικών ιδιωτικών εταιριών, που έχουν πρωταρχικό στόχο το

Mega, τα προβλήματα άρχισαν, οι Anonymous μποϊκοτάρουν την υπηρεσία


Anonymous-megaΗ πρόσφατη υπηρεσία του Kim Dotcom, Mega έχει προκαλέσει πολλές διαμάχες. Η ιστοσελίδα δεν λειτουργεί σωστά αφού έχουν εντοπιστεί ορισμένα θέματα ασφαλείας και οι Anonymous έχουν γυρίσει την πλάτη τους σε αυτήν, αποκαλώντας τον Kim Dotcom προδότη.

Ένα χρόνο, όταν οι αρχές των ΗΠΑ κατέβασαν το Megaupload, το κίνημα των Anonymous υποστήριξε ενεργά τον Kim Dotcom. Έδειξαν την υποστήριξή τους στην υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων, με τη δρομολόγηση με αρκετές επιθέσεις denial-of-service (DDOS), κατά του FBI, του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Λευκού Οίκου και διαφόρων άλλων αντί-πειρατικών  domain.
Τα πράγματα όμως άλλαξαν. Οι Anonymous δημοσίευσαν ότι

Δεν αγοράζουμε τον 902 (Ν Χατζηνικολάου)

Τελειώνει το σίριαλ με τον 902 TV.
Μετά από τις δύο ανακοινώσεις της ΕΙΤΗΣΕΕ (με τη μια να είναι αληθινή) την παρέμβαση της Γενικής Γραμματείας Τύπου και  τον αναβρασμό στο ΕΣΡ, ο Νίκος Χατζηνικολάου, «τέλειωσε» από τον αέρα του Real FM την όλη ιστορία “Δεν είναι αλήθεια.
Δεν αγοράζουμε τον 902.Καθόλου δεν αποκλείουμε κάποια στιγμή να μπει το Real Group στην τηλεόραση, αλλά δεν είναι αυτή η στιγμή”, είπε την περασμένη Πέμπτη.

Το ΕΣΡ από την πλευρά του είχε επιβεβαιώσει πως ο σταθμός εκπέμπει, έχοντας τη σχετική βεβαίωση από την τεχνική του υπηρεσία,  είχε όμως δια του προέδρου του δηλώσει πως θα συνεχίσει την έρευνα στο πρόγραμμα του σταθμού. Το  ΚΚΕ από την πλευρά του διαθέτει ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο όσο είναι εν λειτουργία ο σταθμός. Αν το ΕΣΡ επιβεβαιώσει πως το κανάλι δεν έχει πρόβλημα με την επαναλειτουργία του τότε, οι απώλειες από την πρώτη του απόφαση για την αναστολή λειτουργίας θα είναι μικρές. (typologies)

Κοντά στο λουκέτο η ψηφιακή στην Κύπρο

Πριν το λουκέτο βρίσκονται τα ιδιωτικά κανάλια στην Κύπρο εξαιτίας των υψηλών τελών στην εκπομπή του ψηφιακού σήματος τους από τον ιδιωτικό ψηφιακό πάροχο.

Η αύξηση του ενοικίου στην πλατφόρμα, έχει δημιουργήσει μείζον ζήτημα στην Κύπρο.
Οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν συναντήσεις με όλα τα πολιτικά κόμματα και τον πρόεδρο της δημοκρατίας στο νησί και κατέθεσαν υπόμνημα με τις προτάσεις τους στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Φιλελεύθερου” ζητά

“Πάει” Πάρνηθα η Digea

Τη διακοπή της αναλογικής μετάδοσης από το Κέντρο Εκπομπής της Πάρνηθας θα προτείνει στην Κυβέρνηση η  Digea, το επόμενο διάστημα. (typologies)

Ήρθε η ώρα για το «φάρμακο» σας

Ηλεκτρονικό κουτί σας ειδοποιεί με γραπτά μηνύματα
Ένα ηλεκτρονικό κουτί, με LED φωτεινές ειδοποιήσεις και τη δυνατότητα αποστολής ειδοποιήσεων σε κινητές συσκευές, παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα. Το όνομα του νέο gadget είναι MedFolio και είναι η ιδανική λύση για όσους έχουν προβλήματα μνήμης,
στοχεύοντας εμφανώς να βοηθήσει τους

Οι Έλληνες κατακτούν το… διάστημα

Ο δορυφόρος «Λ-Sat» θα ξεκινήσει το ταξίδι του το 2014
 
Δέκα Έλληνες επιστήμονες, με ηλικίες που δεν ξεπερνούν τα 25 χρόνια, ετοιμάζουν τον πρώτο δορυφόρο που θα φέρει την ελληνική σημαία στο διάστημα.

Ο καθηγητής Αεροδιαστημικής Μηχανικής στο πανεπιστήμιο San Jose στην Καλιφόρνια, Περικλής Παπαδόπουλος, είναι ο επικεφαλής της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, με την ομάδα του να αποτελείται από ειδικούς σε θέματα ρομποτικής, ηλεκτρονικών συστημάτων, λογισμικών προγραμμάτων και επικοινωνίας.
Ο δρ. Παπαδόπουλος τόνισε πως «θέλω να δώσω κίνητρο στα νέα παιδιά στην Ελλάδα να συνεχίσουν να ονειρεύονται» και συνέχισε λέγοντας πως

Άνοιξε το Mega! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την μεγάλη επιστροφή του Megaupload!



Ο Kim Dotcom είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό τα σχέδια του για το νέο Megaupload που “θα αλλάξει τον κόσμο”.
Ακριβώς λοιπόν έναν χρόνο μετά την – παράνομη όπως αποδείχτηκε – εισβολή του FBI στην κατοικία του Dotcom στην Νέα Ζηλανδία, και το ταυτόχρονο κλείσιμο της δημοφιλέστερης μέχρι τότε file-sharing υπηρεσίας, το Megaupload επιστρέφει με το νέο όνομα “Mega”.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του νέου Mega.

Ασφάλεια χάρη στην κρυπτογράφηση των αρχείων με ένα κλικ
Τα αρχεία κρυπτογραφούνται με τον αλγόριθμο AES (Advanced Encryption Standard) ενώ ο χρήστης

Νέα παράταση για τις ραδιοφωνικές άδειες

Σε νέα παράταση για την έκδοση προκηρύξεων για τις ραδιοφωνικές άδειες, – και μόνο- ως τις 31.12.2013 προχώρησε η κυβέρνηση με τροπολογία σε νόμο που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή, παρά τη σχετική απόφαση του Δ Τμήματος του ΣτΕ. Στην περίπτωση της τηλεόρασης, οι σταθμοί μπορούν να εκπέμπουν μέχρι (και αν) δοθούν ψηφιακές άδειες.
Πηγή: typologies

Το νέο PC ‘’project Ophelia’’ της Dell θα αντικαταστήσει τους παλιούς προσωπικούς υπολογιστές

dell ophelia Το νέο PC ‘’project Ophelia’’ της Dell θα αντικαταστήσει τους παλιούς προσωπικούς υπολογιστέςH Dell μελετά προσεκτικά την επόμενη κίνησή της που θα επαναφέρει την εταιρεία στο παιχνίδι της αγοράς. Σύμφωνα με έκθεση της Atlantic Media’s Quartz, η κίνηση αυτή αφορά ένα καινούργιο προϊόν, μια υπολογιστική συσκευή στο μέγεθος ενός αντίχειρα που θα πωλείται στην τιμή των 50 δολαρίων περίπου.
Το νέο pocket client PC παρουσιάστηκε στις 8 Ιανουαρίου στην CES από τη Dell και θα ονομάζεται ‘’project Ophelia’’. Η Ophelia αναπτύχτηκε από τη μονάδα Wyse της Dell, <…>
χρησιμοποιεί Mobile High-Definition Link (MHL) για να αντλήσει ενέργεια κατά την εκκίνηση από μια οθόνη HDTV ή μπορεί να τροφοδοτείται από μια θύρα USB. Έχει ενσωματωμένο Bluetooth και Wi-Fi για να συνδέεται με πληκτρολόγιο, ποντίκι, δίκτυο και τρέχει Android 4.1 (Jelly Bean) ως λειτουργικό σύστημα με όλες τις λειτουργίες μιας ταμπλέτας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αποκτήσει απομακρυσμένη πρόσβαση σε άλλα λειτουργικά συστήματα ή εικονικά μηχανήματα που βρίσκονται σε απομακρυσμένους servers ή στο cloud.
Πηγή : secnews.gr

Έρχεται το MEGA cloud με 50GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο


Όπως γράφαμε πριν από δύο μήνες ο ιδρυτής του MegauploadKim Dotcom, μετά το κλείσιμο του Megaupload από το FBI τον Ιανουάριο του 2012 γιαπειρατείαετοιμάζεται να λανσάρει νέα υπηρεσία αποθήκευσης και διαμοιρασμού αρχείων.

Το λανσάρισμα της υπηρεσίας MEGA έχει προγραμματιστεί για αύριο, 19 Ιανουαρίου και θα έχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης. Επίσης, όπως αποκάλυψε ο Kim Dotcom σε χθεσινό του tweet, η υπηρεσία

Το νέο Action 24


Το SPORT TV από τις 14 Ιανουαρίου ονομάζεται ACTION 24. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα ACTION 24 μετά από ένα χρόνο λειτουργίας στη συχνότητα του SPORT TV, γίνεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, δράσης και ενημέρωσης. Το ACTION 24 εκπέμπει: στη DIGEA [ψηφιακά] στη συχνότητα 63, από Πάρνηθα[αναλογικά] στη συχνότητα UHF 32, στο internet στην ηλεκτρονική διεύθυνση action24.gr και από τις 21/01 στην πλατφόρμα της NOVA.
Το ACTION 24 παράγει 24ωρο πρόγραμμα και στοχεύει στο να συνεργαστεί σε συμπαραγωγές με περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ώστε να αναβαθμιστούν γενικότερα οι πιο «μικροί» τηλεοπτικοί σταθμοί.
Η εποχή βοηθάει τις συνεργασίες, με σκοπό τον εξορθολογισμό της αγοράς των media.
Το ACTION 24 θα είναι πρωταγωνιστής της νέας εποχής σε μια διαδραστική τηλεόραση, εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες και πάντα με πρωταγωνιστές τους τηλεθεατές.
Το πλήρες πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού θα παρουσιαστεί το Μάρτιο και θα περιέχει αθλητικό reality, τηλεπαιχνίδια, εκπομπές life style και πολύ αθλητισμό.
Σίγουρα θέλει να κατακτήσει μια θέση στο τηλεκοντρόλ και να γίνει η νέα τηλεοπτική συνήθεια.(sporttvnews.gr)

Google Chrome 24 με offline δυνατότητες στα Apps και μεγαλύτερες ταχύτητες

Η Google κυκλοφόρησε σήμερα τη σταθερή έκδοση του Chrome 24 browser, προσθέτοντας υποστήριξη του IndexedDB  για την καλύτερη λειτουργία των εφαρμογών offline, μαθηματικούς τύπους στα πρότυπα του MathML αλλά και γρηγορότερη μηχανή JavaScript.

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς browser έρχεται επίσης με

ΕΡΤ: "Πάμε Eurovision με προϋποθέσεις"

Περίπου τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (UER) ότι η Ελλάδα θα δώσει το "παρών" στη φετινή Eurovision, η ΕΡΤ επιβεβαίωσε την ελληνική συμμετοχή στο Μάλμε της Σουηδίας, αλλά με προϋποθέσεις.

Την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου, το ΔΣ της ΕΡΤ αποφάσισε -μεταξύ άλλων- κατά τη συνεδρίασή του ότι θα συμμετάσχει στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας η συμμετοχή στη Eurovision αποφασίσθηκε κατ΄αρχήν,

Η EDISION HELLAS αντιπρόσωπος TELEVES Ελλάδας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Digital TV info, η Edision Hellas αποτελεί πλέον τον μοναδικό και αποκλειστικό αντιπρόσωπο προϊόντων Televes σε όλη την Ελλάδα.

Η Edision Hellas προχώρησε ήδη σε συμφωνία με την ισπανική Televes και από αρχές Φλεβάρη αναμένεται να καταφτάσουν τα πρώτα προϊόντα, με πιο χαρακτηριστικά από αυτά, τις διάσημες σειρές κεραιών και ενισχυτών.

Μάλιστα, για την όσο δυνατόν ορθότερη διακίνηση των προϊόντων, οι υπεύθυνοι των τμημάτων της Edision Hellas, πετάνε για Ισπανία στις 21 Ιανουαρίου, όπου και για μια εβδομάδα θα ενημερωθούν τεχνο-εμπορικά από την Televes.
Το 2013 ξεκινάει δυναμικά για Edision και Televes, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι δύο αυτές μεγάλες εταιρίες της αγοράς θα συμπράξουν τις δυνάμεις τους.
Πηγή : digitaltvinfo

Η Google ανακοίνωσε το Sound Search, την νέα widget εφαρμογή για τις Android συσκευές.

Η Google ανακοίνωσε το Sound Search, την νέα widget εφαρμογή για τις Android συσκευές.
Το Sound Search μπορεί και αναγνωρίζει τα τραγούδια που ακούει ο χρήστης, δίνοντας του πληροφορίες για αυτά.
Μέχρι σήμερα οι μόνες εφαρμογές που έκαναν αυτή τη δουλειά ήταν το Shazam και το SoundHound όμως η διαφορά του Sound Search είναι το γεγονός οτι είναι widget κι έτσι ο χρήστης μπορεί εύκολα και γρήγορα από την κεντρική οθόνη της συσκευής του, να μάθει ποιο είναι το τραγούδι που ακούει.  
Το νέο Sound Search είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμο μέσα από το Google Play, για συσκευές με έκδοση Android 4.0 ή νεότερη..
Πηγή: newsit.gr

Το internet κλείνει τα 30 χρόνια λειτουργίας του


Τον Ιανουάριο του 1983 η ARPANET αντικατέστησε το πρωτόκολλο NCP (Network Control Protocol) με το πρωτόκολλο TCP/IP (Transmission Control Protocol and Internet Protocol) το οποίο χρησιμοποιούμε μέχρι και σήμερα, μετατρέποντας με αυτό τον τρόπο το δίκτυο στο σημερινό μας διαδίκτυο.
 
Ο λόγος τη αλλαγής αυτής ήταν οτι το NCP πρωτόκολλο είχε αρκετούς περιορισμούς όπως πχ ο περιορισμένος αριθμός υπολογιστών που μπορούσαν ήταν ..

Euronews εναντίον Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης στο ΕΣΡ

Με προσφυγή προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, που κατατέθηκε στις 31 Δεκεμβρίου, το ειδησεογραφικό τηλεοπτικό κανάλι Euronews ζητάει από το συμβούλιο να διατάξει την ΕΡΤ να άρει την διακοπή της μετάδοσης του καναλιού από τις συχνότητές της.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Δεκεμβρίου η ΕΡΤ διέκοψε την επίγεια ψηφιακή μετάδοση του προγράμματος του Euronews. Οπως τονιζόταν σε σχετική ανακοίνωση η διακοπή ήταν «προσωρινή» και οφείλεται «στην έλλειψη εγγράφου συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιριών για τη συνεργασία τους στο εγχείρημα μετάδοσης του προγράμματος του Euronews στην ελληνική γλώσσα δίχως βλαπτικές συνέπειες για την ΕΡΤ, το ελληνικό δημόσιο και την ελληνική νομοθεσία, που ρυθμίζει τους κανόνες της εγχώριας τηλεοπτικής αγοράς».

Το Εuronews σημειώνει ότι ..