AggelopoulosSat

AggelopoulosSat.gr

Eλεύθερο το Eurosport στην συχνότητα 11642Η του Hotbird 13Α



Προσωρινά ελεύθερα μεταδίδονται τα διεθνή αθλητικά κανάλια Eurosport και Eurosport 2 ΝΕ (North East Europe) από τη συχνότητα 11642,Η,27500 3/4 του Hotbird 13A (13° ανατολικά).

To Eurosport περιλαμβάνει και τα ελληνικά στις γλώσσες εκπομπής, ενώ το Eurosport 2 ΝΕ μόνο τα αγγλικά και πολωνικά.
digitaltvinfo

Και το CNN στα ελληνικά;

Το ενδεχόμενο εκπομπής του CNN στην ελληνική γλώσσα και με ελληνικές παραγωγές εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Οι εξελίξεις στη χώρα είναι τέτοιες, που ενδεχομένως μετά την Κομισιόν, που χρηματοδοτεί την εκπομπή του Euronews στην ελληνική γλώσσα, με δορυφορική μετάδοση σε όλο τον κόσμο, και οι Αμερικανοί να κοιτάζουν θετικά τη μετάδοση του προγράμματός τους στην ελληνική γλώσσα.

Κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ για την «Πρωινή ενημέρωση»

Αποφάσισαν επαναλαμβανόμενες απεργίες ενάντια στη λογοκρισία


Κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ για την «Πρωινή ενημέρωση»
Με κινητοποιήσεις απαντούν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ για την διακοπή της εκπομπής«Πρωινή ενημέρωση». Σε έκτακτη γενική συνέλευσή τους αποφάσισαν :
Να ζητήσουν προς την διοίκηση της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ, 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, αρχής γενομένης από την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, στις 06:00 το πρωί.

Κόβεται η εκπομπή Αρβανίτη - Κατσίμη στη ΝΕΤ μέχρι «νεωτέρας»

Κόβεται η εκπομπή Αρβανίτη - Κατσίμη στη ΝΕΤ μέχρι «νεωτέρας»Νέο κρούσμα λογοκρισίας στην δημόσια τηλεόραση. Με απόφαση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ κ. Αιμ. Λιάτσου «κόβεται» μέχρι «νεωτέρας» η ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ «Πρωινή Ενημέρωση» την οποία παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη.

Πρόταση για εξαγορά της Forthnet κατέθεσε η Wind

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που λάβαμε και σε συνέχεια σχετικής σημερινής ανακοίνωσης της Forthnet Α.Ε. προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, η WIND Ελλάς επιβεβαιώνει ότι έχει καταθέσει στην Forthnet Α.Ε. στρατηγική πρόταση για δυνητική συγκέντρωση στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών.

«Σφήνα» από νέο «παίκτη» σε Nova - OTE TV

Στα «σκαριά» νέο εταιρικό σχήμα - Η έμφαση θα δοθεί, κυρίως, στα sports

«Σφήνα» από νέο «παίκτη» σε Nova - OTE TV
Νέος «παίκτης» βρίσκεται προ των πυλών στην ελληνική αγορά της Pay TV. Ένα νέο εταιρικό σχήμα με επιχειρηματικό αντικείμενο την συνδρομητική τηλεόραση είναι στα «σκαριά» και ξεκινά επαφές με το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, με στόχο να μπει «σφήνα» στις NOVA Forthnet-OTE TV, όχι μόνο για να διεκδικήσει ένα «κομμάτι» από την υπάρχουσα «πίττα», αλλά, να προσπαθήσει ακόμα και να την διευρύνει.

Στο ΦΕΚ ο νέος ψηφιακός χάρτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπουργείου Υποδομών 

Σύμφωνα με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ: 2704/Β΄/5-10-2012) των Υπουργείων Επικρατείας και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων καθορίστηκε ο Χάρτης Συχνοτήτων Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης, ο οποίος αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη του νέου τηλεοπτικού ψηφιακού δικτύου ευρυεκπομπής της χώρας.
Ο Χάρτης Συχνοτήτων περιγράφει τα κέντρα εκπομπής και τα λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά του δικτύου, ώστε να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία και ανάπτυξή του, με στόχο την πλήρη πληθυσμιακή κάλυψη της χώρας.
Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή του Χάρτη θα είναι:

Και πάλι της… Τρίτης στον Αlpha!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Alpha


Πρεμιέρα “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”, Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, στις 21:00

O Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, για να στήσει για 9η σεζόν το τσαντίρι του στον Alpha. Η πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα θα παραδοθούν άνευ όρων για άλλη μια χρονιά στη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου.

9 ξένες σειρές στο prime time

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σκάι
Ο ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2012-13 επιφυλάσσει στους τηλεθεατές πλούσια ενημέρωση, ντοκιμαντέρ αλλά και ψυχαγωγία. Ο ΣΚΑΙ εξασφάλισε τα δικαιώματα 22 νέων ξένων σειρών, μεταξύ των οποίων οι εννέα θα προβάλλονται εβδομαδιαία σε prime time.

Ρεκόρ live streaming για την πτώση απ΄ τη στρατόσφαιρα

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά πολλά ρεκόρ κατέρριψε με την ελεύθερη πτώση από την στρατόσφαιρα ο 43χρονος Felix Baumgartner. Ένα από αυτά, το ρεκόρ θεατών που συνδέθηκαν στο You Tube για να δουν σε ζωντανή σύνδεση το εγχείρημά του.

Ανακοίνωση Υπουργείου Υποδομών για switch off του Χορτιάτη!

Όπως αναφέρεται με ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών: Σύμφωνα με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ: 2691/Β΄/4-10-2012) των Υπουργείων Επικρατείας και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, από τις 03:00 πρωινή της 14ης Δεκεμβρίου 2012, διακόπτεται η εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος με αναλογική τεχνολογία από το επιτρεπτό κέντρο ψηφιακής εκπομπής «Χορτιάτης» της Θεσσαλονίκης.

Felix ο πλανητάρχης!

Έγραψε ιστορία ο Felix Baumgartner. Με 8.000.000 κόσμο... οn line και με κομμένη την ανάσα ο Αυστριακός έκανε ελεύθερη πτώση από τα 130.000 πόδια!
Έχουμε δει ανθρώπους να κάνουν πράγματα που σου κόβουν την ανάσα, αλλά αυτό που έκανε τελικά ο Felix Baumgartner, δεν έχει ξαναγίνει. Ο άνθρωπος με την βοήθεια ειδικής κάψουλας ανέβηκε στα 130.000 πόδια κάνοντας ελεύθερη πτώση.
Ναι καλά διαβάσατε, δεν κάνουμε πλάκα. Υπήρξε ένας...

Felix Baumgartner: Δείτε Live το άλμα του από 36.576 μέτρα




O Αυστριακός αθλητής των extreme sports, Felix Baumgartner, θα προβεί σήμερα σε ένα αδιανόητο για τον ανθρώπινο νου, εγχείρημα: Δηλαδή, να… πηδήξει από ύψος 36.576 μέτρα -αν όλα πάνε καλά- πάνω από την επιφάνεια της Γης και με ταχύτητα που θα ξεπεράσει τα 1.110 χλμ./ώρα να προσγειωθεί στο Μεξικό.

Αποκάλυψη : Το τουρκικό κράτος δίνει ΔΩΡΕΑΝ τις τηλεοπτικές σειρές στον ΑΝΤ1

"Δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε δωρεάν σε άλλες χώρες, τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, για το καλό της Τουρκίας", δήλωσε ο αν.Υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας, Abdurrahman Arıcı, ομολογώντας έτσι ότι το κράτος βρίσκεται πίσω από τις τηλεοπτικές σειρές!
Αναφέρθηκε μάλιστα στη σειρά ...

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφουν

Πρεμιέρα στις 29 του μήνα για τους «Ράδιο Αρβύλα».
Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται η ομάδα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», προκειμένου να είναι όλα έτοιμα ως τις 29 Οκτωβρίου, οπότε και αναμένεται η πρεμιέρα για τη νέα σεζόν.

Εκδικάστηκε η υπόθεση του ALTER

Εκδικάστηκε το πρωί η υπόθεση του ALTER στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει την απόφασή του σε σύντομο χρονικό διάστημα, εξετάζοντας τις παρεμβάσεις των δικηγόρων των εργαζομένων και των υπολοίπων πιστωτών που παρέστησαν στη δίκη.

Υπενθυμίζεται πως ζητούν την απόρριψη του αιτήματος του διαμεσολαβητή για παράταση της προθεσμίας ένταξης του ALTER στο άρθρο 99, την εξαίρεση των εργαζομένων από την προστασία που παρέχει το άρθρο στην εργοδοσία και την τέλεση ως ατελέσφορης της διαδικασίας του άρθρου 99.

Σημειώνεται πως τη στιγμή που συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι προσπάθησαν να πλησιάσουν το διαμεσολαβητή Ιωάννη Καταγή ζητώντας εξηγήσεις για την συνεχιζόμενη εδώ και μήνες «ομηρία» τους, δέχθηκαν επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ.
Πηγή : skai.gr

Σοβαρό πρόβλημα ανακαλύφθηκε στο Facebook Timeline

Ένα νέο bug στο σύστημα block του κοινωνικού δικτύου, σάς επιτρέπει να γράφετε σχόλια στους τοίχους των φίλων σας τα οποία δεν μπορούν να σβηστούν!
Το πρόβλημα ανακαλύφθηκε σήμερα και εμφανίζεται όταν κάνετε block κάποιον φίλο σας, στον τοίχο του οποίου έχετε γράψει το οποιοδήποτε σχόλιο. Μετά το block ο χρήστης δεν θα μπορεί πια να δει το οτιδήποτε κάνετε στο Facebook, ακόμα και σχόλια που έχετε γράψει στον τοίχο του.

Επαναφέρετε τα Google Maps στο iPhone σας

Οδηγίες για το πως να προσθέσετε τα Google ή τα Nokia Maps στο iPhone σας, έστω και μέσω συντόμευσης των ιστοσελίδων της στην αρχική οθόνη της συσκευής, έδωσε η Apple μέσω της ιστοσελίδα της.
Σε περίπτωση που αναβαθμίσατε στο iOS 6 και θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία χαρτών της Google, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στην ιστοσελίδα των Google Maps στην διεύθυνση

Ζούγκλα TV στο Shop TV

Στον κύκλο συμφερόντων του ομίλου Βρυώνη πέρασε το Shop TV. Στόχος είναι να μετατραπεί ο σταθμός από κανάλι telemarketing σε Ζούγκλα TV , με  ενημερωτικές  εκπομπές και ζώνες προώθησης προϊόντων. Στο δημοσιογραφικό εγχείρημα συμμετέχουν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Κώστας Χαρδαβέλας και άλλοι. Η προηγούμενη απόπειρα είχε γίνει, με τη διαμεσολάβηση του Γ. Ψαρρά για το  Channel 9, χωρίς αποτέλεσμα. Μέτοχοι στο Shop TV ήταν η εταιρεία «Τηλεμάρκετινγκ ΑΕ» με 55,9%, ο Θόδωρος Κατσίκης με 21,25%, ο Κώστας Χούντας με 15%  και με 7,85% ο Γιάννης Σπανολιός. (typologies)

Νέο «χτύπημα» στην αγορά από την Apple – Έρχεται το iPad mini

Έτοιμη να αιφνιδιάσει είναι η Apple η οποία όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να παρουσιάσει στους θαυμαστές της -και όχι μόνο- το iPad mini.
Νέο «χτύπημα» στην αγορά από την Apple – Έρχεται το iPad miniΜετά την κυκλοφορία του iPhone 5 το οποίο μπορεί να άκουσε και τις αρνητικές κριτικές του αλλά έγινε ανάρπαστο, η Apple σύμφωνα με το περιοδικό Fortune, στέλνει προσκλήσεις για την παρουσίαση ενός νέου προϊόντος.
Το περιοδικό υποστηρίζει πως η παρουσίαση της νέας ταμπλέτας θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου. Ως πηγή για τις πληροφορίες του το Fortune επικαλείται έναν βασικό επενδυτή της Apple ο οποίος για ευνόητους λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Το ρεπορτάζ λέει πως πρόκειται για μία ταμπλέτα με οθόνη 7,85 ιντσών και αναμένεται να βγει στην αγορά στις 2 Νοεμβρίου προκειμένου να συμπέσει και με την αγοραστική κίνηση των Χριστουγέννων.
Ωστόσο η εταιρεία προς το παρόν τηρεί σιγήν ιχθύος...
Πηγή : iefimerida.gr

Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινάει το ξένο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Δελτίο Τύπου ΕΡΤ
Μια μικρή γεύση του νέου προγράμματος της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, που αρχίζει στις 15 Οκτωβρίου, μπορούν να πάρουν ήδη από σήμερα οι τηλεθεατές – και μάλιστα σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας! Μέσα από τη συχνότητα της ERT HD, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ μπορούν να πληροφορούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για τις νέες ξένες σειρές της ΝΕΤ «BORGEN: ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ», «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ» (PARADE’S END), «ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗ ΜΑΜΗ» (CALL THE MIDWIFE), «ΟΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩ» (UPSTAIRS DOWNSTAIRS) και «Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΟΝ» (DOWNTON ABBEY), καθώς και για το μεγάλο θεματικό αφιέρωμα της ΕΤ1 στην εποποιία του ’40.
Ραντεβού από τις 15 Οκτωβρίου με το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Πίστα F1 στην Πάτρα

Πίστα αγώνων Φόρμουλα 1 αναμένεται να αποκτήσει η Πάτρα, καθώς το υπουργείο Ανάπτυξης υπέγραψε τη σχετική υπουργική απόφαση για την ένταξη της επένδυσης στην αναπτυξιακό νόμο και αναμένεται η έγκριση από τη Βουλή, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.