AggelopoulosSat

AggelopoulosSat.gr

Στον ΑΝΤ1 ο Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο ΑΝΤ1 θα αποτελέσει τον τέταρτο σταθμό της τηλεοπτικής καριέρας του Νίκου Χατζηνικολάου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία μεταξύ του anchormanκαι της οικογένειας Κυριακού οριστικοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες ωστόσο οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονταν ήδη σε προχωρημένο σημείο αλλά απέμενε το τυπικό οκ από την πλευρά Χατζηνικολάου, ο οποίος ήθελε να εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα για επαναλειτουργία του Alter. 
 
Ενδεικτική των εξελίξεων είναι και η συναίνεση του Γιώργου Κουρή στο νέο επαγγελματικό βήμα του Νίκου Χατζηνικολάου, η οποία εκφράστηκε και από τη πρόσφατη δήλωσή του ότι αποδεσμεύει « όλα τα πρωτοκλασάτα και ηγετικά στελέχη του Alter, χάρη στα οποία το κανάλι είχε καταλάβει την πρώτη θέση στην ενημέρωση.».
Είναι σαφές, άλλωστε ότι η μετακίνηση Χατζηνικολάου «βολεύει» όλες τις πλευρές καθώς δεν δημιουργεί κανένα conflictμε την επιχειρηματική συνεργασία του με την οικογένεια Κουρή. Στον ΑΝΤ1 πάντως, η προετοιμασία για την εποχή Χατζηνικολάου στις ειδήσεις έχει ξεκινήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου. 


Η στρατηγική που έχει χαραχθεί είναι να υπάρξει ενίσχυση στον ενημερωτικό τομέα με στόχο να διεκδικήσει με αξιώσεις ο ΑΝΤ1 την πρωτιά από το Mega, εκμεταλλευόμενος παράλληλα τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα του Μεγάλου Καναλιού. Τις τελευταίες εβδομάδες ο Στρατής Λιαρέλλης έχει συναντηθεί με παλιούς συντάκτες του ΑΝΤ1 που είχαν αποχωρήσει για διάφορους λόγους από το κανάλι, με στόχο να τους «επαναπατρίσει». 

Στο νέο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που θα ξεκινήσει στο τέλος του επόμενου μήνα, σημαντικό ρόλο θα έχει και η Μαρία Χούκλη ενώ έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις με πρόσωπα που θα πάρουν θέσεις στα παράθυρα του δελτίου. Κάτια Μακρή και Γιώργος Τράγκας θα είναι δύο από αυτά ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια μετεγγραφή- έκπληξη από άλλο κανάλι.

Πηγή: Κεφάλαιο