AggelopoulosSat

AggelopoulosSat.gr

Νέες ξένες ποιοτικές σειές και κινηματογραφικές ζώνες στην ΕΡΤ

Δελτίο Τύπου
Με νέες, ποιοτικές ξένες σειρές και με κινηματογραφικές ζώνες ενισχύονται από τον Μάρτιο τα προγράμματα της ΕΡΤ.
Συγκεκριμένα, η καθιερωμένη ζώνη προβολής ξένων σειρών στη ΝΕΤ κάθε βράδυ στις 22.00 ανανεώνεται με κορυφαίες παραγωγές της ευρωπαϊκής και αμερικανικής τηλεοπτικής αγοράς.
Από την Παρασκευή 1 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή θα προβάλλεται η δραματική σειρά παραγωγής BBC «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΑΖ» (DANCING ON THE EDGE), σε σκηνοθεσία Στήβεν Πολιάκοφ, με τους Τσουίτελ Εντζόφορ, Μάθιου Γκούντ, Άλαν Κόρντουνερ κ.α. Η σειρά παρουσιάζει την κοινωνική ζωή στο Λονδίνο του Μεσοπολέμου, μέσα από τις περιπέτειες ενός τζαζ συγκροτήματος που αποτελείται από μαύρους μουσικούς και του οποίου ηγείται ο πιανίστας Λούις Λέστερ, καταγράφοντας παράλληλα τις προσπάθειές τους να αναρριχηθούν σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών.
Μετά από

Το 0-6 TV έγινε Smile

Το αγαπημένο παιδικό κανάλι μικρών και μεγάλων 0-6 TV από  14 Φεβρουαρίου άλλαξε και έγινε  SMILE.
Με νέο όνομα γραμματοσειρά και σήμα συνεχίζει να εκπέμπει πάντα το πρόγραμμα του για τους μικρούς μας φίλους.
Οι γνωστοί ήρωες cartoon συνεχίζουν τις περιπέτειες τους ενώ νέοι έρχονται να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του SMILE. The Adventures of Voopa the Goolash,Extreme Dinosaurs, POCKET DRAGONS, Οι Συννεφοταξιδευτές και Οι Ονειροπαρμένοι συνεχιζονται ενώ  έρχονται να προσθέσουν δύο ακόμα ήρωες καθημερινα γνωστοί μας από το παλιό ALTER, ΟΙ ΜΑΡΣΟΥΠΙΛΑΜΟΙ και BEN 10.
Ερωτημα παραμένει ακόμα για το αν θα συνεχιστούν και οι ζωντανές καθημερινές παιδικές εκπομπές ''Το κάστρο των ευχών και των δώρων'' με την Μαρία Λογοθέτη και η εκπομπή ''Απορώ με τον καιρό '' με την Ρίτσα Μορφογλου που μεταδίδοντούσαν το τελευταίο διάστημα σε επανάληψη. (athenstvchannels.blogspot.gr)

Ξεπέρασαν τα 2 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα στον ΑΝΤ1 για τα τηλεπαιχνίδια

Τα 2 εκατ. ευρώ ξεπέρασαν  τα πρόστιμα του ΕΣΡ στον ΑΝΤ1 για τα τηλεπαιχνίδια που μεταδίδει χωρίς να έχει την άδεια της ΕΕΕΠ. Την περασμένη Τρίτη, το ΕΣΡ «έριξε» πρόστιμα συνολικού ύψους 200 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα 2 εκατ. ευρώ.

Τόσο ο ΑΝΤ1, όσο και οι άλλοι σταθμοί δεν φαίνονται να …

Το CERN σβήνει τις «μηχανές» του

D303ACC4BB3B156B1B5792E00B848F41Ο διάσημος μεγάλος επιταχυντής του CERN, ετοιμάζεται για ένα «διάλειμμα» δύο χρόνων, καθώς ήδη έσβησαν οι συγκρουόμενες ακτίνες των σωματιδίων του.

Οι διαδικασίες που θα θέσουν σε «χειμέρια νάρκη» τον επιταχυντή θα ολοκληρωθούν έως το Σάββατο.
Θα επιστρέψει στη «ζωή» το Νοέμβριο του 2014 και τα πειράματα που διεξάγονται αναμένεται να ξεκινήσουν το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο του 2015.
Τότε, οι 1.734 μαγνήτες του, που καθοδηγούν τις ακτίνες των σωματιδίων στο εσωτερικό του τεράστιου υπόγειου τούνελ, σε θερμοκρασία κοντά στο απόλυτο μηδέν, θα θερμανθούν σταδιακά ξανά σε θερμοκρασία δωματίου.
Η δίχρονη διακοπή του επιταχυντή θα αφιερωθεί σε

Valedines Day στον Soul Radio

Αφιέρωμα την ημέρα των ερωτευμένων στον Soul Radio
θα ακούσετε τα καλύτερα ερωτικά τραγούδια  όλων των εποχών
συντονιστείτε στον αγαπημένο σας  διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό
από την 13/02 στις 23:00 ως την 15/02 στις 06:00  και απολαύστε
μοναδικές μπαλάντες για ερωτευμένους και όχι μόνο!!!  
http://www.soulradio.gr
Ο σταθμός μας διαθέτει  εφαρμογή Android και είναι διαθέσιμη  στο Google Play Store
για να την κατεβάσετε πατήστε εδώ.

Βαλκανική εξόρμηση από τον ΑΝΤ1

Εξακολουθεί να επενδύει εκτός συνόρων ο ΑΝΤ1, έχοντας ως στόχο τα Βαλκάνια. Στη Σλοβενία ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τη λειτουργία του “Planet TV” (ΑΝΤ1 51%-  η TSmedia, θυγατρική της Telekom Slovenije, 49) ο οποίος ξεκίνησε τη μετάδοση ολοκληρωμένου προγράμματος τον Νοέμβριο του 2012. Στη Σερβία, αλλά και στο Μαυροβούνιο λειτουργεί το PRVA το οποίο εξαγόρασε από τον όμιλο Μέρντοκ.
Επίσης στην Σερβία μέσω άλλης επενδυτικής εταιρίας στην οποία

Ζητάνε τις ψηφιακές συχνότητες!

“Μύλος” γίνεται στα πολιτικά μετόπισθεν των διαπραγματεύσεων για τις τηλεοπτικές συχνότητες. Όλοι οι τηλεοπτικοί παίχτες της αγοράς, η Digea, η ΕΡΤ, η Nova, τα περιφερειακά κανάλια βρίσκονταν σε αναμονή για την υποτιθέμενη κοινή σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης για τα επόμενα βήματα της ψηφιακής μετάβασης μετά τον Χορτιάτη. Αντ΄ αυτού, σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε κατεύθυνση να εκπέμψει ο καθένας όπου θέλει, στα σημεία εκπομπής που ορίζει η υπουργική απόφαση Θοδωρή Ρουσόπουλου του 2008! Η κατεύθυνση αυτή δημιούργησε αναταράξεις και έντονο προβληματισμό για το που στοχεύει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες,

Στην Σάμο δεν βλέπουν τηλεόραση

Χωρίς κανάλια έχει μείνει η Σάμος από το απόγευμα του Σαββάτου, αφού υπήρξε διακοπή ρεύματος στους αναμεταδότες λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.
Πολλοί κάτοικοι του νησιού ήλπιζαν πως σήμερα το πρωί που ο καιρός ήταν καλύτερος το πρόβλημα θα είχε αποκατασταθεί αλλά δυστυχώς πέρασε ένα Σαββατοκύριακο και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.

Πηγή:i-samos.gr

Με άλλους παρουσιαστές από Δευτέρα η “Πρωινή Ενημέρωση”

Η Μαριλένα Κατσίμη στο  FaceBook  για την εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση”:
“Μετά τη σημερινή μας συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της ΕΡΤ κύριο Λιάτσο σας ενημερώνουμε:Ο Γενικός μας διαβεβαίωσε ότι η εκπομπή μας θα συνεχιστεί με την πλήρη σύνθεσή της μόλις ξεπεραστούν τα νομοθετικά προβλήματα που αφορούν στο σύνολο των συμβασιούχων της ΕΡΤ.Από την Δευτέρα η εκπομπή θα παρουσιάζεται από άλλους συναδέλφους.Ο Κώστας Αρβανίτης και η Τζούλη Τσίγκα είναι συμβασιούχοι.Οι υπόλοιποι συντελεστές είμαστε αορίστου χρόνου. Θα σας ενημερώσουμε όταν μάθουμε πιο συγκεκριμένα τι θα κάνει ο καθένας από μας για το διάστημα που θα λείψουν οι συμβασιούχοι.Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη σας. Χάρη σε σας θα επιστρέψουμε όλοι στις θέσεις μας”.

Τέλος το SUNNY CHANNEL

Εδυσε ο… ήλιος του τέλος το SUNNY CHANNEL. Ούτε χρόνο δεν κράτησε ο σταθμός του καταζητούμενου, πλέον, Πέτρου Κυριαλίδη των ΝΕΠ Εκδόσεων. Από σήμερα υπάρχει μόνο το λογότυπο του SBC και η 24ωρη αναμετάδοση του προγράμματος του μέσα από την συχνότητα του SUNNY.
Ο σταθμός μπαίνει σε εν λειτουργία εκκαθάριση και παράλληλα όλες οι ώρες του προγράμματος υπενοικιάζονται από το SBC σε σχέση με πριν, που κάλυπτε μονάχα ένα ολιγόωρο πρόγραμμα.
Πηγή : .mynews

Windows εφαρμογές στο Android με Wine

Το Wine είναι μια open source εφαρμογή ιδιαίτερα δημοφιλής στον κόσμο του Linux, που επιτρέπει σε εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για Windows, να τρέχουν σε Unix συστήματα (όπως είναι οι διανομές Linux ή ακόμη και το OS X). Σύμφωνα με αναφορά του phoronix.com, που αναδημοσιεύει το TheNextWeb, ο Alexandre Julliard, δημιουργός του Wine, παρουσίασε σε.... 

Το black out του ΑΝΤ1


Σοκ και δέος στο ΑΝΤ1 την περασμένη Τετάρτη. Οι επιλογές άκριτης μείωσης του κόστους λειτουργίας σε συνδυασμό με την απόφαση να διορθωθεί μια βλάβη στη γεννήτρια του σταθμού την ώρα του prime time και όχι μετά τα μεσάνυχτα, είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει το σήμα του ΑΝΤ1 επί  1 ½ ώρα.  Ο ΑΝΤ1 έσπασε το ρεκόρ των 40 λεπτών της ΕΤ1 στην έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων, αλλά σε αντίθεση με την κρατική ραδιοτηλεόραση κάνεις δεν αισθάνθηκε πως πρέπει να παραιτηθεί! (paron)

Απεργία τη Δευτέρα σε όλα τα δημόσια ΜΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕΣΥ

Μετά την απόφαση της ΕΣΗΕΑ να κηρύξει 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 στα δημόσια μέσα ενημέρωσης η ΠΟΕΣΥ, επεκτείνει τις απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλα τα περιφερειακά δημόσια ΜΜΕ, τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου από 06.00 έως 06.00 της Τρίτης 5 Φεβρουαρίου.

Διεκδικούμε: