AggelopoulosSat

AggelopoulosSat.gr

Κυκλοφόρησε η δοκιμαστική έκδοση του Firefox 6!

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς browser, φέρνει μαζί της … μερικούς νεωτερισμούς μέσα στους οποίους είναι και ένα νέο, ανανεωμένο μενού διαχείρισης δικαιωμάτων για να μπορεί ο χρήστης να κρατάει ευκολότερα τα plug-ins ενημερωμένα.
Επίσης η απόκτηση προσωπικών δεδομένων από sites θα γίνεται μόνο όταν ο χρήστης  δώσει άδεια μέσα από το νέο πλαίσιο διαλόγου “about:permissions” το οποίο εμφανίζει όλα τα παράθυρα σε ένα για αν μπορέσει ο χρήστης να καθορίσει ποιες ιστοσελίδες θα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του.
Μέσα από τo νέο μενού about:memory ο χρήστης μπορεί να δει λεπτομερώς την κατανάλωση μνήμης του browser βοηθώντας τον έτσι στην καλύτερη διαχείριση καθώς και στον καλύτερο εντοπισμό και αντιμετώπιση προβλημάτων.
Στην τελική έκδοση που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου, αναμένεται να ενσωματωθούν μερικές ακόμα νέες λειτουργίες όπως ένας PDF reader καθώς και αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές..

Πηγή: techit.gr

Έναρξη πιλοτικών εκπομπών του τρίτου ψηφιακού πολύπλέκτη της ΕΡΤ στην Αττική


Με μια μικρή καθυστέρηση από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα «ΕΡΤ και Nova», πραγματοποιήθηκε τελικός η έναρξη πιλοτικών εκπομπών του τρίτου ψηφιακού πολύπλέκτη της ΕΡΤ στην Αττική. Οι πρώτες πιλοτικές εκπομπές για το τρίτο πολύπλέκτη της ΕΡΤ, ξεκίνησαν μέσω του Υμηττού για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής (σε DVB-T/Mpeg-4), στο δίαυλο 22 UHF (482MHz), ενώ θα ακολουθήσουν αργότερα και τα κέντρα εκπομπής Αίγινας (νότια προάστια Αττικής) και Χορτιάτη – Φιλίππειο (ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης).
Το 50% της χωρητικότητας περιλαμβάνει τις συνδρομητικές υπηρεσίες της Νova «novacinema 1, novasports 1/Disney XD», με τις οποίες θα προχωρήσει σταδιακά, η αντικατάσταση των αναλογικών υπηρεσιών της Multichoice Hellas. Ενώ το υπόλοιπο 50% της χωρητικότητας προορίζεται για τις ελεύθερες υπηρεσίες της ΕΡΤ, ανάμεσα τους οι σχετικές συμφωνίες επίγειας μετάδοσης δορυφορικών καναλιών, π.χ. «CNN, Euronews `η Eurosport», `η άλλες υπηρεσίες…


Συνδρομητικές υπηρεσίες DVB-T μέσω Novabox HD…
Οι επίγειες ψηφιακές συνδρομητικές υπηρεσίες Νova (κρυπτογραφημένες σε Irdeto), θα προσφέρονται για τη μετάβαση των αναλογικών συνδρομητών της στη ψηφιακή εποχή, μέσω του δορυφορικού δέκτη Novabox HD 831 και της κάρτας ελεγχόμενης πρόσβασης, με την προσθήκη ενός usb tuner DVB-T (που θα μετατρέπει με τη σειρά του τον δέκτη σε combo HD).
Έτσι οι επερχόμενοι επίγειοι ψηφιακοί συνδρομητές της Νova (θα μπορούν εν δυνάμει), εάν το επιθυμούν να μεταβούν πιο εύκολα στις δορυφορικές υπηρεσίες (με τη προσθήκη μόνο ενός δορυφορικού πιάτου) και αντίστροφα... Ενώ στο μέλλον δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθούν και οι αντίστοιχες υπηρεσίες IPTV, μέσω της θύρας ethernet των ιδιοκτησιακών δεκτών Novabox HD 831/PVR865...
Nicolas A. (rexsat.blogspot.com)

ΕΡΤ: Ψηφιακή εκπομπή από το Ξυλόκαστρο

Από το Σάββατο 30 Ιουλίου 2011, η ΕΡΤ ξεκινά  την ψηφιακή μετάδοση των δύο ψηφιακών της μπουκέτων από το Κέντρο Εκπομπής Καμαρίου Ξυλοκάστρου της Κορινθίας. Η ψηφιακή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από το κανάλι 55 (746 MHz) με  τα τηλεοπτικά προγράμματα ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ3 και ΕΡΤ HD και τα  πέντε ραδιοφωνικά (ΝΕΤ 105,8, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ σπορ και KOSMOS), καθώς και από το δίαυλο 61 με τα τηλεοπτικά προγράμματα ΒΟΥΛΗ, σινεσπορ+, πρισμα+ και ΡΙΚSat. Η ψηφιακή μετάδοση θα καλύπτει το νομό Κορινθίας και τις παραλιακές περιοχές του Κορινθιακού κόλπου (νότια Στερεά Ελλάδα και βόρεια Πελοπόννησο μέχρι  το Αίγιο).
Για τη λήψη των δύο ψηφιακών μπουκέτων της ΕΡΤ, οι τηλεθεατές της περιοχής θα πρέπει να επανασυντονίσουν  τους ψηφιακούς τους δέκτες. Λόγω  της  ανακατανομής  συχνοτήτων βάσει της κείμενης νομοθεσίας, η αναλογική μετάδοση της ΕΤ1 από το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής θα διακοπεί οριστικά. Η αναλογική μετάδοση της ΝΕΤ θα μεταφερθεί στο κανάλι 41 (634 MHz) στη θέση της ΕΤ1, ενώ η αναλογική μετάδοση της ΕΤ3 θα παραμείνει στο κανάλι 56 (754 MHz).  Οι αναλογικές μεταδόσεις της ΝΕΤ και της ΕΤ-3 θα συνεχιστούν για τρεις μήνες, ώστε να δοθεί η δυνατότητα προσαρμογής των τηλεθεατών της περιοχής στην ψηφιακή λήψη. (ΕΡΤ)

OTE TV: "Παίζει" και ο Astra

Όσον αφορά το Conn-x μπορεί να συμμετέχει στις νύχτες πρεμιέρας αλλά το ίδιο θα κάνει δορυφορική πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Όλα δείχνουν Eutelsat, αλλά δεν αποκλείονται και εκπλήξεις εκεί στ’ Astra. Τελική απόφαση θα υπάρξει μέχρι τα τέλη του μήνα. Στην ομάδα του Γιώργου προστέθηκε και ο Σπύρος, που είναι από τις παλιές καραβάνες του χώρου. (Weekly Telecom)

ΟΤΕ: χωρίς τον Hellas Sat (αλήθειες και ψέματα)

Σχετικά με το άρθρο του πολύ καλού οικονομικού σίτε capital.gr αν και γνώμη μας  είναι να ασχολείται με τα οικονομικά περισσότερο από τα δορυφορικά έχουμε τις εξής απορίες :
Συνεργασία με τον πάροχο ( Eutelsat )  του βασικού και μοναδικού ανταγωνιστή σου ( νόβα ) δεν νοείτε κύριοι του ΟΤΕ  ειδικά όταν υπάρχει δορυφόρος δικό σου με μηδενικό κόστος, ακόμα και δωρεάν να σου παρέχει τις υπηρεσίες ο πάροχος.
Μακρινή θέση δορυφόρου MEGA  ψέμα κύριοι ο δικός μας δορυφόρος  ο Hellas Sat έχει ευκολότερη και καλύτερη λήψη από τους Ηotbird στις 13 μοίρες ανατολικά και από τον Eurobird στις 9 μοίρες ανατολικά.
Αν κάποιος  από τους συνδρομητές νόβα θέλει να δει και ΟΤΕ το πιάτο της νόβα δεν φθάνει για παράκεντρη λήψη ( θέλει 90 cm τουλάχιστον αντί των 60 cm του πιάτου που διαθέτει στους συνδρομητές της η νόβα )  άρα θα αγοράσει και δεύτερο δορυφορικό πιάτο. Αν λοιπόν γίνει αυτό η αγορά διαθέτει κάτοπτρα τύπου Wave Frontier ή Multidish  που με άνοιγμα λήψης πλέον των 45 μοιρών υπερκαλύπτουν άνετα την διαφορά 26 μοιρών απόστασης μεταξύ των δορυφόρων Hellas sat hot bird.
Επίσης αν κάποιος συνδρομητής της νόβα θελήσει να μεταφερθεί στον ΟΤΕsat δεν μπορει όπως γράφει το capital να κάνει αλλαγές στη θέση του δέκτη του, MEGA λάθος ξανά ο δορυφόρος που φημολογείται λόγο χαμηλού κόστους δεν είναι ο Hot bird 13 αλλά ο Euro bird 9 στις 9 μοίρες ανατολικά όπου η επίσκεψη τεχνικού για αλλαγή θέσης είναι απαραίτητη. 
Αν φυσικά ο Οργανισμός αποφασίσει να πάει στους ακριβότερους δορυφόρους στη Ευρώπη ( Hot bird 13 ) θα πρόκειται για αυτοκτονία πριν την έναρξη λειτουργίας διότι αμέσως θα φτάσει τα λειτουργικά κόστη του αντιπάλου του που είναι ο  ακριβότερος πάροχος συνδρομητικών υπηρεσιών στην Ευρώπη. Θα θυμίζει μια επανάληψη της ιστορίας του Alpha Digital,  είναι μη λογικό να ξεκινάς με μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ υποχρεώσεις όταν έχεις δικό σου δωρεάν δορυφόρο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του satleo ο Hellas Sat διαθέτει την απαραίτητη  χωρητικότητα για την έναρξη της πλατφόρμας της ΟΤΕsat τον Σεπτέμβριο  με τρεις αναμεταδότες και τέταρτο αναμεταδότη την επόμενη χρονιά. Άρα δεν τίθεται θέμα δορυφόρου και μάλλον οι Γερμανοί θέλουν να ξεφορτωθούν τον ελληνικό δορυφόρο. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι τι θα γίνει με την θέση της χώρας ( στις 39 μοίρες )  που τόσα και τόσα γράφτηκαν την περασμένη δεκαετία για το χωράφι μας στον ουρανό και τα οικόπεδα που έχει καταλάβει η γείτονα Τουρκία . Είναι η πώληση δημόσιας περιουσίας νόμιμη ? @KP (satleo)

ΟΤΕ: Ο… δορυφορικός Σεπτέμβριος χωρίς τον Hellas Sat

Με στόχο τον Σεπτέμβριο να εκπέμψει το νέο τηλεοπτικό του πρόγραμμα, ο ΟΤΕ αναζητά νέα «δορυφορική στέγη», εκτός Hellas Sat2. Η διοίκηση του Οργανισμού αποφάσισε, κυρίως για εμπορικούς λόγους, να μην χρησιμοποιήσει τον ελληνικό τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο, αλλά να συνεργαστεί με κάποιον από τους ευρωπαϊκούς.
Οι πληροφορίες του Capital.gr αναφέρουν ότι η απόφαση αυτή ελήφθη κυρίως γιατί ο Hellas Sat2 είναι κατειλημμένος, μεταδίδοντας πρόγραμμα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική για πάνω από 200 τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και δεν υπάρχει η δυνατότητα για επιπλέον χωρητικότητα, ώστε να «πατήσει» επάνω του και το συνδρομητικό πρόγραμμα του ΟΤΕ.
Ένα ακόμη κριτήριο που έκανε τον Οργανισμό να στραφεί σε αναζήτηση άλλου δορυφόρου, με τις πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι οι επαφές με την γαλλική Eutelsat βρίσκονται σε καλό δρόμο, είναι η θέση του ελληνικού δορυφόρου, στις 39 μοίρες Ανατολικά.
Η θέση αυτή είναι μακριά από τον δορυφόρο Hotbird που χρησιμοποιεί η Forthnet (στις 13 μοίρες) για το πρόγραμμα της Nova και προκαλεί έμμεσα εμπορικό ζήτημα για τον Οργανισμό. Και αυτό γιατί εάν κάποιος από τους σχεδόν 380.000 πελάτες Nova θέλει να βάλει και δορυφορικό OTE TV, λόγω της θέσης του Hellas Sat θα έπρεπε να αγοράσει και δεύτερο δορυφορικό πιάτο, κόστος που στις μέρες μας είναι αποτρεπτικό. Επίσης, κάποιος που θα ήθελε να κόψει την Nova για να πάει στο OTE TV δεν θα χρειαζόταν να κάνει αλλαγές στην θέση του δέκτη του, εάν ο ΟΤΕ εξέπεμπε για παράδειγμα από τον Eutelsat.

Ο Οργανισμός έχει λάβει όλες τις απαιτούμενες άδειες για να λανσάρει τον δορυφορικό OTE TV, θέλει να «κλείσει» στην πλατφόρμα του και τα ελεύθερα κανάλια, τα οποία έχουν τριετή συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με τη Nova και καλείται η Επιτροπή Ανταγωνισμού να αποφασίσει επ’ αυτής της σύμπραξης και έχει αναθέσει ύστερα από διαγωνισμό την παραγωγή αθλητικού προγράμματος στον ΣΚΑΪ. Επίσης, μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να εντάξει ένα αθλητικό κανάλι στην πλατφόρμα του, παραγωγή της εταιρείας PLD.

Το μέλλον του Hellas Sat
Το γεγονός ότι ο ΟΤΕ δεν θα «πατήσει» πάνω στον Hellas Sat2 για το δορυφορικό πρόγραμμά του, κάνει μια μελλοντική πώληση της δραστηριότητας πιο εύκολη. Η πώληση της θυγατρικής Hellas Sat τέθηκε πρόσφατα σαν πρόταση στο ΔΣ του ΟΤΕ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ουδεμία απόφαση έχει ληφθεί, χωρίς και να αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο.
Ίσως μάλιστα, η διαπραγμάτευση με την Eutelsat Communications Group να περιλαμβάνει και αυτή τη δραστηριότητα του Οργανισμού. Πάντως, η γαλλική εταιρεία διαχείρισης τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων ήδη από το 2008 είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγοράσει τον Hellas Sat 2 από τον OTE, και μάλιστα με δηλώσεις του τότε γενικού διευθυντή της εταιρείας, Giuliano Berretta.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Forthnet έχει ήδη συνεργασία με τον γαλλικό δορυφόρο και θα διαθέτει από τον Σεπτέμβριο υπηρεσίες δορυφορικού Internet με ταχύτητες 10Mbps download και 2Mbps upload. Στόχος είναι να καλυφθούν οι διαδικτυακές ανάγκες περιοχών της περιφέρειας, όπου οι ταχύτητες πρόσβασης στο Διαδίκτυο είναι ακόμα πολύ χαμηλές.
Η υπηρεσία θα παρέχεται αυτοτελώς, αλλά και σε συνδυασμό με πακέτο τηλεοπτικών υπηρεσιών, ενώ η εταιρεία εξετάζει διάφορα πιθανά προγράμματα συνδυασμού τηλεπικοινωνιακών και τηλεοπτικών υπηρεσιών.

Πηγή:www.capital.gr

Κλείνουν ΕΤ1 και ΕΤ3

Σχέδιο «σφαγή» για τη Δημόσια Τηλεόραση φαίνεται να βρίσκεται ήδη στα σκαριά, στα πλαίσια και του νέου Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δύσκολο έργο της εξυγίανσης της ΕΡΤ θα αναλάβει ο Ηλίας Μόσιαλος, κυβερνητικός εκπρόσωπος και Υπουργός Επικρατείας. Ο κ. Μόσιαλος φέρεται ήδη να έχει στο συρτάρι του δυο σχέδια αναδιάρθρωσης, τα οποία θα υλοποιηθούν διαδοχικά, ένα πιο ήπιο και στη συνέχεια το τελικό. Αρχικά προβλέπεται η κατάργηση θυγατρικών και υπηρεσιών της ΕΡΤ, καθώς και η συγχώνευση τους με άλλους φορείς του Δημοσίου.
Συγκεκριμένα, στα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης είναι η κατάργηση του περιοδικού Ραδιοτηλεόραση και της Ορχήστρας της ΕΡΤ, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ενσωματωθεί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Παράλληλα, θα καταργηθεί και η ψηφιακή τηλεόραση στο σύνολο της, ενώ θα δοθεί βαρύτητα στην λειτουργία της δορυφορικής τηλεόρασης.
Σημαντικές θα είναι οι αλλαγές και στα υπάρχοντα κανάλια, αφού αναμένεται να επιβιώσει μόνο η ΝΕΤ, καθώς θα καταργηθούν οι ΕΤ1 και ΕΤ3. Τα δύο αυτά κανάλια θα κλείσουν σταδιακά και μόνο ένας μικρός αριθμός δημοσιογράφων και τεχνικών θα συνεχίσουν να εργάζονται στο κεντρικό πρόγραμμα. Κλείνουν, ακόμα, αρκετά από τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ, όπως το Kosmos, δεδομένου ότι το διαφημιστικό έσοδό τους είναι σχεδόν μηδενικό. Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, η τρόικα επιμένει να μεταταγούν ή να απολυθούν περίπου 3 στους 10 εργαζόμενους μέσα σε ένα χρόνο και μέχρι το 2015 να μπορεί η Δημόσια Τηλεόραση να λειτουργεί με 700 -1000 εργαζόμενους. (blog.gr)

Το Google +1 πιο δημοφιλές από το επίσημο κουμπί του Twitter

Ιδιαίτερα θετική φαίνεται πως είναι η ανταπόκριση των webmasters ως προς την υιοθέτηση του +1, του νέου κουμπιού κοινωνικού διαμοιρασμού της Google. Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας BrightEdge που διεξήγαγε σχετική έρευνα στους 10.000 δημοφιλέστερους ιστοχώρους, η υιοθέτηση του κουμπιού +1 έχει ήδη ξεπεράσει σε αριθμό την αντίστοιχη των επίσημων εργαλείων που προσφέρει το Twitter. Στην κορυφή, βέβαια, παραμένει με μεγάλη διαφορά το Facebook, κυρίως με το κουμπί Like αλλά και με τα υπόλοιπα εργαλεία που διαθέτει προς ενσωμάτωση.

 Πιο συγκεκριμένα, το Google +1 χρησιμοποιείται ήδη στις αρχές Ιουλίου σε ένα 4,4% των εξεταζόμενων ιστοχώρων, σε σχέση με το 3,4% που χρησιμοποιεί τα επίσημα plugins του Twitter. Τα διάφορα plugins του Facebook, από την άλλη, συναντώνται περίπου στο 20%, με το κουμπί "Like” να βρίσκεται από μόνο του στο 10,8%.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Google +1 σημείωσε μέσα στις τελευταίες μόνο εβδομάδες μια αύξηση της τάξης του 33%, αφού τον Ιούνιο βρισκόταν στο 3,6% των ιστοχώρων.

Τέλος, για όσους τα ποσοστά φαίνονται μικρά, να διευκρινίσουμε πως η έρευνα αφορά μόνο τις αρχικές σελίδες των ιστοχώρων (πολλοί προτιμούν να κρατούν καθαρή την αρχική σελίδα και να περιλαμβάνουν τα κουμπιά κοινωνικού διαμοιρασμού μόνο στις εσωτερικές) και εξετάζει μόνο τα επίσημα εργαλεία που προσφέρει η κάθε υπηρεσία.

  Site: www.insomnia.gr 

Το iwatermellon ελεγχει τα καρπούζια για εσάς !

Όταν πρόκειται για την επιλογή καρπουζιού από τον πάγκο του μανάβη, άλλοι επιστρατεύουν την τεχνική, άλλοι την εμπειρία, άλλοι… αισθητικά κριτήρια και άλλοι απλώς την εφαρμογή iwatermellon!

itunes iwatermelon-deluxe

Η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει πλέον τη δυνατότητα στο i-phone  να διακρίνει τα καλά καρπούζια και ακολούθως να ενημερώνει τον ιδιοκτήτη του! Ποιος ξέρει, ίσως πλέον αρχίσουμε να ακούμε και τη φράση «καρπούζια με το iwatermellon» από τους πλανόδιους οπωροπώλες!

Παρακολουθήστε το video που ακολουθεί:

Θα γίνει η Αθήνα Νέα Υόρκη; Με WiFi σε μετρό και στάσεις λεωφορείων, ναι!

Είχαμε καιρό να ακούσουμε καλά νέα και τα ακούσαμε διά στόματος κου Ραγκούση, νέου Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Σύμφωνα με όσα είπε κατά την διάρκεια συνάντησής του με τις διοικήσεις του ΟΑΣΑ και Αττικό Μετρό σήμερα το πρωί, έχει ήδη συνταχθεί η μελέτη ώστε να υπάρχει δωρεάν WiFi σε όλους τους σταθμούς Μετρό, κεντρικές στάσεις λεωφορείων και τους σταθμούς του ΟΣΕ. Το πρόγραμμα είναι χαμηλού κόστους και συντήρησης και αναμένεται να αρχίσει η υλοποίησή του τον Σεπτέμβριο και να ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες.
Πιλοτικά θα αρχίσει η εγκατάσταση στον σταθμό Μετρό Πανεπιστήμιο, αλλά και τις στάσεις των λεωφορείων εκεί. Στόχος, σύμφωνα με τον κύριο Ραγκούση είναι να υπάρχει δωρεάν πρόσβαση WiFi προκειμένου να ενημερώνεται το επιβατικό κοινό, αλλά και να υπάρχει άμεση ενημέρωση σε περίπτωση έκτακτου γεγονότος. Σταδιακά θα ανακοινώνονται και οι υπόλοιποι σταθμοί και στάσεις που θα υπάρχει δωρεάν πρόσβαση WiFi, ενώ δυνατή θα είναι η πρόσβαση στο internet, σταδιακά, σε όλο το μήκος των συρμών με εγκαταστάσεις εξοπλισμού στις σύραγγες.
Θυμίζουμε την λειτουργία των ασύρματων δικτύων στην Πλατεία Συντάγματος, Θησείου και Κοτζιά αλλά και το γεγονός ότι λειτουργεί από την Forthnet, WiFi σε όλες τις αποβάθρες του σταθμού Μετρό Συντάγματος. Θυμίζουμε όμως επίσης πως το WiFi εδώ και πάρα πολλά χρόνια θεωρείται κοινωνικό αγαθό στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Παρίσι. Εμείς ευτυχώς παρακολουθούμε με χαρά τέτοιες κινήσεις όπως και την πρωτοβουλία των ΚΤΕΛ να προσφέρουν χρήση WiFi καθ’ όλη τη διαδρομή Αθήνα Θεσσαλονίκη στα λεωφορεία.

digitallife.gr

Έρχεται το Action 24 στην TV

Με οκτώ ώρες live πρόγραμμα και 24ωρη εκπομπή, αναμένεται το νέο αθλητικό κανάλι που θα ονομάζεται Action 24 από την 1η Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για κανάλι ελεύθερης εμβέλειας αρχικά, το οποίο στη συνέχεια θα ενταχθεί σε κάποια πλατφόρμα.

Η εταιρία PLD που δημιουργεί το κανάλι, θυμίζουμε ότι στις αρχές του χρόνου είχε παρουσιάσει το actiontv24.gr, ένα διαδικτυακό ενημερωτικό ραδιόφωνο με... εικόνα από τις εκπομπές και τους παραγωγούς.

Η συγκεκριμένη εταιρία, είναι εταιρία παραγωγής, μεταξύ άλλων, και του Conn-X, ωστόσο η συνεργασία δεν πρόκειται να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος της δημιουργίας του νέου αθλητικού καναλιού, από την ίδια την εταιρία.
gazzetta.gr