AggelopoulosSat

AggelopoulosSat.gr

Free ip tv GR Edision Apache IP

Όλα τα Free ip tv   Ελληνικά κανάλια για τον Edision Apache IP ..
Αποσυμπιέστε το αρχειο txt και τοποθετείστε το στο usb το αρχείο
και κάνετε upload και είναι έτοιμο!!!
(08/10/2015)
 Εδώ κατεβάζετε το Αρχείο !!

IBM: Κάνοντας το μικρό... μικρότερο

Στη βιομηχανία κατασκευής ημιαγωγών (τρανζίστορ), το μεγαλύτερο τεχνικό εμπόδιο είναι ότι υπάρχει ένα φυσικό όριο πέρα από το οποίο δεν φαίνεται δυνατό να μικρύνει άλλο το μέγεθος ενός τρανζίστορ.

Ερευνητές της αμερικανικής εταιρείας ΙΒΜ ανακοίνωσαν ότι βρήκαν ένα νέο τρόπο να ξεπεράσουν το πρόβλημα, δημιουργώντας τρανζίστορ από παράλληλες σειρές νανοσωλήνων άνθρακα.
Ο «πονοκέφαλος» για τους κατασκευαστές των επεξεργαστών «τσιπ» είναι ότι..

Νέος δορυφόρος για τον NileSat

Ο νέος δορυφόρος της Eutelsat, 8 West B, που σε συνεργασία με τους δορυφόρους της Nilesat εξυπηρετούν τις 7/8 μοίρες δυτικά, ξεκίνησε την επιχειρησιακή του λειτουργία.
Τη νύχτα της 30ης Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκαν απρόσκοπτα σε αυτόν γύρω στα 210 κανάλια, από τους δύο παλιότερους δορυφόρους που βρίσκονταν στην ίδια γεωστατική θέση.

Ο Eutelsat 8 West B εκτοξεύθηκε στις 20 Αυγούστου με πύραυλο Ariane 5 από το διαστημικό κέντρο του Κουρού της Γαλλικής Γουιάνας, και τώρα εξυπηρετεί γύρω στα 52 εκατομμύρια νοικοκυριά, στην Μέση Ανατολή και στην Βόρεια Αφρική.

Οι δύο παλιότεροι δορυφόροι που αντικατέστησε ο 8WB θα μετακινηθούν σε άλλη θέση. Ο Eutelsat 8 West A θα μεταφερθεί στις 12,5 μοίρες δυτικά, ενώ ο Eutelsat 8 West C ταξιδεύει για τις 33 μοίρες ανατολικά.

Νέα κέντρο εκπομπής της Digea

Ικανοποίησε η Digea το αίτημα των περιφερειακών καναλιών της Πελοποννήσου, τροποποιώντας εν μέρει τον ψηφιακό χάρτη συχνοτήτων.

Ανέβασε την ψηφιακή εκπομπή των καναλιών της Πελοποννήσου στο κέντρο εκπομπής του Αίνου στους διαύλους 52 και 56 για να καλυφθούν οι λευκές περιοχές στη Δυτική Πελοπόννησο, όπου δεν έφθανε το σήμα…

Sat Cafe On Line

Το καφενείο της τεχνολογίας ξανά κοντά σας ...

Βαγγέλης Αγγελόπουλος....