AggelopoulosSat

AggelopoulosSat.gr

Θα κάνει και σήριαλ ο Λάκης;

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με διπλό ρόλο στον Alpha, τόσο  μπροστά οσο και πίσω από τις κάμερες...
Το μεταφέρουμε, όπως ακριβώς το διαβάσαμε: " Λάκης is back και μάλιστα με ιδιαίτερα ενισχυμένο ρόλο στον Alpha. Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέλαβε ξανά τον ρόλο του συμβούλου για το πρόγραμμα του καναλιού, ανανεώνοντας παράλληλα και το συμβόλαιο συνεργασίας του.
Απ΄ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Λάκης "δέθηκε" με

«Συγνώμη» Apple για την υπηρεσία χαρτών

Απολογητική επιστολή απεύθυνε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, στους πελάτες της εταιρείας, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες για λάθη στην νέα υπηρεσία χαρτών, και παρέπεμψε τους χρήστες στις αντίστοιχες υπηρεσίες ανταγωνιστικών υπηρεσιών, όπως η Google.
«Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την αγανάκτηση που προκάλεσε αυτό στους πελάτες μας και κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να βελτιώσουμε την υπηρεσία Maps», αναφέρει στην επιστολή που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της εταιρείας, προσθέτοντας ότι η εταιρεία «δεν μπόρεσε να τηρήσει» την υπόσχεσή της «να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες της».
Με την κυκλοφορία του iPhone 5 και του iOS 6 νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Apple εγκαινίασε και τη δική της υπηρεσία χαρτών, για την οποία όμως διατυπώθηκαν παράπονα εκ μέρους των χρηστών σε επίπεδο γεωγραφικών πληροφοριών και ελλείψεων.
πηγή: naftemporiki

Στις 10 Οκτωβρίου για το Alter

Όπως αναφέρει το paron.gr Παράταση ως τις 10 Οκτωβρίου πήρε η υπόθεση του Alter στο πλαίσιο της τελικής δικαστικής απόφασης για το άρθρο 99. Η εκδίκαση της αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα λόγω των κινητοποιήσεων των δικαστικών για τις 10 Οκτωβρίου. Από την πλευρά του διαμεσολαβητή υπάρχει αίτημα να δοθεί και νέα παράταση στη διαδικασία εξυγίανσης ενώ η εταιρεία ενημέρωσε την ΕΣΗΕΑ πως προτίθεται να καταθέσει νέα πρόταση εξόφλησης των χρωστούμενων στους εργαζόμενους. © Κώστας Παπαζαχαρίου

Αλλάζει όνομα το "ΤΗΛΕΑΣΤΥ"

Όπως αναφέρει το zappit.gr μετά από πολλά χρόνια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποφάσισε να αλλάξει τελείως το όνομα του τηλεοπτικού του σταθμού...

Ήδη ο ραδιοφωνικός σταθμός, που ανήκει στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ έχει μετονομαστεί και το ίδιο θα ακολουθήσει και το κανάλι ! Το όνομα θα είναι το ίδιο και θα είναι το "ΑΡΤ"! Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ετοιμάζει πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και σε προγράμματα του καναλιού. Σταθερή αξία, για ακόμα μια χρονιά, θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου, που θα έχει την πρωινή της εκπομπή!

Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΕΡΤ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά την υπ’ αριθμ. 1056 συνεδρίασή του (Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012), ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:
1. Αποφάσισε την πρόσληψη της κυρίας Γεωργίας Πασπαράκη, με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός έτους, ως Ειδικού Συμβούλου σε ζητήματα επικοινωνίας και διαχείρισης θεμάτων συνεργασίας με την EBU.
2. Αποφάσισε την τροποποίηση και συμπλήρωση της υπ’ αριθμ.

Για το Euronews και τη nova

Ανακοίνωση ΕΡΤ
Mε αφορμή σχόλια και αναρτήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με τη σχεδιαζόμενη τηλεοπτική μετάδοση ελληνόφωνου προγράμματος του Euronews από μπουκέτο της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης της ΕΡΤ και την επιχειρηματική συνεργασία της ΕΡΤ με την εταιρεία FORTHNET-NOVA η διοίκηση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης επισημαίνει τα ακόλουθα:

Νέο ραδιοφωνικό σταθμό ετοιμάζουν Κουρής - Μαλέλης

Νέο ραδιοφωνικό σταθμό ετοιμάζουν ο Γιώργος Κουρής και ο Σταμάτης Μαλέλης. Για το νέο εγχείρημα θα χρησιμοποιηθεί μία από τις συχνότητες που κατέχει ο κ. Κουρής, ενώ ο κ. Μαλέλης, εκτός από μέτοχος, θα είναι και Διευθυντής του σταθμού.

Το νέο μέσο που θα εκπέμπει από τα ερτζιανά θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, διαθέτοντας ένα πλήρες πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει όλο το εύρος των θεματικών, όπως πολιτική, κοινωνία, αθλητισμό, Lifestyle κοκ.

Στο πλαίσιο του φιλόδοξου εγχειρήματος θα αξιοποιηθεί μικρό budget, ώστε ο νέος σταθμός να αποτελέσει ένα «μαζεμένο» και «νοικοκυρεμένο» μέσο. Για τη στελέχωση του ραδιοφωνικού σταθμού θα χρησιμοποιηθούν εργαζόμενοι του υφιστάμενου ομίλου ενημέρωσης, όπως και το δυναμικό του Kontra Channel. 

Πηγή : newpost.gr

Η Πρωινή ενημέρωση” στη ΝΕΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΤ

H ενημέρωση στη ΝΕΤ δεν σταματά ποτέ. Κάθε πρωί, από τις 06.00 μέχρι και το δελτίο των 12.00, η ΝΕΤ βρίσκεται στην καρδιά της ενημέρωσης και πληροφορεί έγκαιρα και έγκυρα τους ‘Ελληνες πολίτες για ό, τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. Η πρωινή ενημερωτική ζώνη ανοίγει με την «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» στη ΝΕΤ. Ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη, από τις 06.00 ως τις 08.00, μας ενημερώνουν για τα σημαντικότερα θέματα που θα μας απασχολήσουν την ημέρα, καθώς και για όλες τις τρέχουσες πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και αθλητικές εξελίξεις.
Τη σκυτάλη της πρωινής ειδησεογραφικής κάλυψης παίρνει καθημερινά από τις 08.00 μέχρι τις 10.00, η εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τον Γιώργο Κουβαρά και τη Μάριον Μιχελιδάκη. Από τη Δευτέρα 10 έως και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και από τις 10.00 έως και τις 12.00, ο Φάνης Παπαθανασίου και η Εμμανουέλα Αργείτη θα συνεχίσουν να δίνουν τον ειδησεογραφικό παλμό της ημέρας, μέσα από την εκπομπή «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΤ».

Η έκπληξη του Star στην πρωινή ζώνη

Το Star προχώρησε σε επανασχεδιασμό του προγράμματός του για την νέα σεζόν.
Το κανάλι αποφάσισε να σταματήσει την πρωινή ψυχαγωγική του ζώνη και να την αντικαταστήσει με κινούμενα σχέδια.Ακόμα και το χειμώνα,που τα παιδιά θα βρίσκονται στο σχολείο,το κανάλι της Κηφισίας θα έχει
παιδικά προγράμματα.Η μόνη εξήγηση είναι,ότι το κάνει,για τα παιδιά που θα είναι άρρωστα,ώστε θα κάτσουν σπίτι και δεν θα θέλουν να ενημερωθούν για το μνημόνιο και ούτε θα θέλουν να δουν μαγειρικές και ζώδια. 
gossip-tv