AggelopoulosSat

AggelopoulosSat.gr

Hard Rock and Heavy Metal Ballads



Στον Soul Radio υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με The Best Of Hard Rock And Heavy Metal Ballads … Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011 και για 24 ώρες οι καλύτερες Hard Rock και Heavy Metal Μπαλάντες!!!!

Συντονιστείτε . www.soulradio.gr

 Μουσική Επιμέλεια :Βαγγέλης Αγγελόπουλος

Η Mozilla απορρίπτει το πρότυπο αποθήκευσης εικόνων της Google

Τον περασμένο Οκτώβριο η Google είχε ανακοινώσει το WebP, τη δική της πρόταση για την αποθήκευση φωτογραφιών που προορίζεται για αντικαταστάτης του γνωστού JPEG και υπόσχεται έως και 40% μικρότερες εικόνες. Παρά τις υψηλές προσδοκίες, ωστόσο, η Mozilla φαίνεται επιφυλακτική και αρνείται να ενσωματώσει το νέο πρότυπο στον Firefox, θεωρώντας πως δεν προσφέρει, τελικά, τόσο σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι του JPEG ώστε να δικαιολογείται η υιοθέτησή του.

Η απόφαση της Mozilla προέκυψε μετά από μελέτη των χαρακτηριστικών του WebP και σύμφωνα με άρθρο που δημοσίευσε υπάλληλός της, οι βασικές ενστάσεις αφορούν τρία κυρίως σημεία:


  • Η μεθοδολογία που ακολούθησε η Google για τις δοκιμές που δημοσίευσε, κρίθηκε προβληματική ως προς το τεχνικό της μέρος. Σε απάντηση αυτού, πάντως, η Google πραγματοποίησε νέα μελέτη με παρόμοια αποτελέσματα.
  • Από το WebP απουσιάζουν μια σειρά από βασικά χαρακτηριστικά που διαθέτει το JPEG όπως διαχείριση μεταδεδομένων και χρωματικά προφίλ ICC, ενώ δεν προστίθεται κάποιο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό, όπως θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι η υποστήριξη alpha channel.
  • Η γενικότερη φιλοσοφία της Mozilla είναι, σύμφωνα με το άρθρο, αντίθετη στο να υιοθετεί αδιακρίτως νέα πρότυπα αποθήκευσης εικόνων στον browser της.

Προς το παρόν, εκτός από την ίδια τη Google που υποστηρίζει επίσημα το WebP από τον Chrome 12, ο μοναδικός άλλος browser που παρέχει υποστήριξη για το νέο format είναι ο Opera.

Πηγή: insomia.gr

Προσωρινά ελεύθερα τα αθλητικά κανάλια Eurosport

Προσωρινά ελεύθερα εκπέμπουν απο το δορυφόρο Hotbird 13Ε τα αθλητικά κανάλια Eurosport και Eurosport2. Ελπίζουμε να διαρκέσει ...
Nick D.
digitaltvinfo.gr

ΕΡΤ: Ψηφιακό μπουκέτο στη Θεσσαλία

Από την Παρασκευή 27 Μαΐου 2011, η ΕΡΤ ξεκινά τη μετάδοση του δεύτερου ψηφιακού μπουκέτου της από το Κέντρο Εκπομπής Δοβρουτσίου της Θεσσαλίας, το οποίο θα καλύπτει τους νομούς Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων. Η ψηφιακή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από τον δίαυλο 43 (650 MHz) με τα τηλεοπτικά προγράμματα ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ3 και ΕΡΤ HD, καθώς και με τα πέντε ραδιοφωνικά (ΝΕΤ FM, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ και KOSMOS). 

Για τη λήψη του ψηφιακού μπουκέτου της ΕΡΤ απαιτείται αποκωδικοποιητής MPEG-4, ενσωματωμένος στον τηλεοπτικό δέκτη ή εξωτερικός. Ειδικά για τη λήψη του πιλοτικού προγράμματος ΕΡΤ HD, ο αποκωδικοποιητής πρέπει να διαθέτει δυνατότητα απόδοσης σήματος υψηλής ευκρίνειας (HD). Λόγω της υποχρεωτικής από τη νομοθεσία ανακατανομής συχνοτήτων, η αναλογική μετάδοση της ΕΤ1 από το Κέντρο Εκπομπής Δοβρουτσίου μεταφέρεται στον δίαυλο 57. Οι αναλογικές μεταδόσεις των καναλιών ΝΕΤ και ΕΤ3 παραμένουν στις ίδιες συχνότητες. Σημειώνεται ότι οι αναλογικές μεταδόσεις της ΝΕΤ, της ΕΤ1 και της ΕΤ3 από το Κέντρο Εκπομπής Δοβρουτσίου θα συνεχιστούν για διάστημα τριών μηνών, μετά την παρέλευση του οποίου θα διακοπούν οριστικά. Η ψηφιακή μετάδοση στη Θεσσαλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, βάσει της πρωτοβουλίας του για εθνικό συντονισμό της μετάβασης στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Στο πλαίσιο αυτό, η ψηφιακή μετάβαση πραγματοποιείται από κοινού με τη Digea, η οποία μεταφέρει το ψηφιακό σήμα των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας. (ΕΡΤ)

Σοβαρό πρόβλημα ασφαλείας στα κινητά Android

Σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Ulm στη Γερμανία, το 99% των κινητών με λειτουργικό σύστημα Android κινδυνεύουν από μία "τρύπα ασφαλείας" του λειτουργικού που επιτρέπει σε τρίτους να λάβουν γνώση των πληροφοριών που αποθηκεύονται στο Ημερολόγιο (Google Calendar) και στις Επαφές (Contacts) του κινητού.




Οι ερευνητές αποκαλύπτουν ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο τονίζει τη δυσκολία πολλών κατόχων κινητών Android να κρατούν ενήμερο το λειτουργικό τους σύστημα με τις τελευταίες ενημερώσεις.

Σύμφωνα με την επιστημονική εργασία των ερευνητών "Ψαρεύοντας Κλειδιά Πιστοποίησης Στον Αέρα: Το ανασφάλιστο πρωτόκολλο της Google στην σύνδεση πελατών", οι εφαρμογές Google Calendar και Contacts που τρέχουν σε Android 2.3.3 ή προηγούμενες εκδόσεις, στέλνουν πληροφορίες χωρίς κρυπτογράφηση μέσω πρωτοκόλλου HTTP και λαμβάνουν από την Google ένα κλειδί ασφαλείας (authToken). Η έλλειψη ασφάλειας στην όλη επικοινωνία, καθιστά ευάλωτες τις πληροφορίες σε όποιους τυχόν "κρυφακούνε" στην συγκεκριμένη επικοινωνία μέσω ασύρματου δικτύου, οι οποίοι μπορούν να υποκλέψουν το κλειδί ασφαλείας.

Site: sophos.com

Ενημέρωση 20:30: Η Google επιβεβαίωσε το θέμα ασφαλείας και με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα compterworld.com αναφέρει ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται ήδη χωρίς κάποια ενέργεια από τον χρήστη. Η διόρθωση έχει γίνει κατευθείαν στους servers της εταιρείας και θα γίνει διαθέσιμη στους χρήστες σε όλο το κόσμο σταδιακά τις επόμενες ημέρες.
 insomnia.gr

Σύντομα στον Ιντερνετικό Αέρα ο Soul Web Radio

Σύντομα στον Ιντερνετικό  "αέρα" θα βρίσκετε το νέο μας Ραδιόφωνο Soul Web Radio.

Αν και δεν είναι ακόμα έτοιμος σας δίνουμε μια πρώτη γεύση ... 
Σκοπός του σταθμού μας είναι, με τη μουσική του, να σας χαλαρώσει, να σας ταξιδέψει στα βάθη της ψυχής σε ένα κόσμο ηρεμίας και γαλήνης με την καλύτερη ερωτική μουσική. 
 
Γι’ αυτό ξαπλώστε αναπαυτικά και απολαύστε τη μαγεία της μουσικής...
 
Επικοινωνία : info@soulradio.gr