AggelopoulosSat

AggelopoulosSat.gr

Η απάντησή μας για της προσφορά της ψηφιακής τεχνολογίας .

Σε ερώτηση πολλών αναγνωστών του site http//www.aggelopoulossat.gr σχετικά με την προσφορά της Ψηφιακής Τεχνολογίας  ΑΕΒΕ  με δώρο μια ερωτική κάρτα elite  διάρκειας 1 χρόνου αξίας 70 €  με την αγορά ενός δέκτη DigitalBox 1200 Combo HD αξίας 189 €, όπως μας ενημέρωσε η προαναφερθείσα εταιρία μετά από ερώτηση της AggelopoulosSat .. αν και αυτό δεν αναφέρεται στην ολοσέλιδη διαφήμιση του περιοδικού Φεβρουαρίου και Μαρτίου digital tv info, ισχύει μόνο για αγορά από τα κεντρικά της εταιρίας Κύμης 114  και όχι από τα καλά καταστήματα  των δορυφορικών που αναφέρει στην διαφήμιση ..
Προφανώς λόγο κρίσης  προσπαθεί να αυξήσει τις λιανικές πωλήσεις αφήνοντας απ’ έξω τα συνεργαζόμενα καταστήματα..
Η AggelopoulosSat της εύχεται καλές πωλήσεις !!!!

Σημαντική αλλαγή στον αλγόριθμό της ανακοίνωσε η Google

GoogleΣημαντική βελτίωση στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται η αξιολόγηση των ιστοσελίδων ανακοίνωσε η Google. Η αλλαγή επηρεάζει το 11,8% των queries και αποσκοπεί στο να μειώσει τις επιδόσεις των ιστοχώρων χαμηλής ποιότητας - αυτών δηλαδή που δεν παράγουν πρωτογενές περιεχόμενο αλλά αναπαράγουν αυτούσιο υλικό τρίτων. Την ίδια στιγμή, ιστοχώροι με ποιοτικό υλικό, πρωτογενείς έρευνες και αναλύσεις, προωθούνται σε υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Όπως μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, «δεν μπορούμε να κάνουμε μια τόσο μεγάλη βελτίωση χωρίς να επηρεάσουμε τις επιδόσεις πολλών ιστοχώρων. Είναι αναπόφευκτο ότι κάποιοι θα ανέβουν και κάποιοι θα πέσουν».

Η ανακοίνωση ξεκαθαρίζει επίσης ότι η συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν βασίζεται στα δεδομένα που αντλήθηκαν από την επέκταση Personal Blocklist για τον Chrome, που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα. Παρόλα αυτά, τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής από την επέκταση επιβεβαιώνουν πως η αλλαγή του αλγόριθμου κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς αντιμετωπίζει το 84% των ιστοχώρων που μπήκαν σε «μαύρη λίστα» από τους χρήστες.

Προς το παρόν η αλλαγή αφορά μόνο τις ΗΠΑ, σύντομα όμως θα ξεκινήσει να ενεργοποιείται και στον υπόλοιπο κόσμο.


Πηγή Google Blog

Το Skype εγκαινιάζει το Skype To Go, για φτηνές διεθνείς κλήσεις από κάθε τηλέφωνο

SkypeΜια νέα και άκρως ενδιαφέρουσα υπηρεσία που επιτρέπει την πραγματοποίηση φτηνών διεθνών κλήσεων από οποιοδήποτε τηλέφωνο - σταθερό ή κινητό - εγκαινίασε το Skype. Με το Skype To Go ο χρήστης μπορεί να μετατρέψει έναν οποιονδήποτε διεθνή αριθμό σε αριθμό "Skype To Go", τον οποίο μπορεί στη συνέχεια να καλέσει από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση internet ή η ύπαρξη 3G δικτύου. Η χρέωση γίνεται με βάση τις τιμές του Skype.

Για να καταλάβετε καλύτερα πώς λειτουργεί η υπηρεσία, υποθέστε ότι βρισκόσαστε στην Αθήνα και θέλετε να τηλεφωνήσετε σε έναν φίλο σας στην Αυστραλία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μετατρέψετε τον αριθμό του φίλου σε "Skype To Go", που θα πάρει τον τοπικό κωδικό της Αθήνας. Από εκεί και πέρα, απλώς κάνετε το τηλεφώνημα στον αριθμό αυτό, χρησιμοποιώντας ένα οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.  Η δημιουργία αριθμών "Skype To Go" είναι δωρεάν, δεν απαιτεί τη λήψη κάποιας εφαρμογής και ο κάθε χρήστης μπορεί να φτιάξει έως 9 αριθμούς. Για την πραγματοποίηση των κλήσεων απαραίτητη είναι η χρήση Skype Credit ή η ύπαρξη συνδρομής στην υπηρεσία.

Πηγή: Skype

Ξεκίνησε η ψηφιακή εκπομπή από το Monte Smith!

Συνεχίζοντας την κάλυψη των ακριτικών περιοχών της χώρας, η Digea ξενκίνησε σήμερα 25 Φεβρουαρίου 2011 την μετάδοση με ψηφιακό σήμα των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR στην πόλη της Ρόδου. Ειδικότερα, η Digea, εφαρμόζοντας πάντα την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08, ξεκίνησε την εκπομπή ψηφιακού σήματος από το κέντρο εκπομπής «Monte Smith» της Ρόδου, καλύπτοντας την πρωτεύουσα του νομού Δωδεκανήσων και φέροντας το ψηφιακό σήμα σε περίπου 80.000 κατοίκους. Το αναλογικό σήμα σταμάτησε από το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής, σύμφωνα πάντα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Για τη λήψη του ψηφιακού σήματος, οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να διαθέτουν ή να προμηθευτούν εξωτερικό αποκωδικοποιητή ή τηλεόραση που να υποστηρίζει την τεχνολογία MPEG4 και να συντονίσουν τα κανάλια του δέκτη τους στις συχνότητες 27 (522MHz) και 38 (610 MHz). Επιπλέον, για τη λήψη του ψηφιακού σήματος συνιστάται ο προσανατολισμός της κεραίας τους προς το κέντρο εκπομπής «Monte Smith». H Digea, θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή μετάβαση των τηλεθεατών στη νέα ψηφιακή εποχή, όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα, συνεργάζεται στενά με τους τοπικούς φορείς για την υλοποίηση μιας στοχευμένης τοπικής ενημερωτικής εκστρατείας. Παράλληλα, οι τηλεθεατές που επηρεάζονται από τη μετάβαση, πληροφορούνται για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν μέσω κυλιόμενου ενημερωτικού μηνύματος (crawl) που προβάλλεται στις οθόνες τους. © Κώστας Παπαζαχαρίου (25/02/2011)

Δελτίο Τύπου Digea

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας μέσω του παρόχου Digea. Από σήμερα, 25 Φεβρουαρίου 2011, η πόλη της Ρόδου βλέπει πλέον ψηφιακά! Το ψηφιακό σήμα των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR, μέσω του ψηφιακού παρόχου DIGEA, εκπέμπεται από το κέντρο εκπομπής «Monte Smith», φέρνοντας την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση σε πάνω από 80.000 κατοίκους της πόλης της Ρόδου και της ευρύτερης περιοχής.  Σημειώνεται ότι το αναλογικό σήμα διακόπηκε από το κέντρο εκπομπής «Monte Smith», σύμφωνα με όσα ορίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08. Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της πόλης της Ρόδου μπορούν πλέον να απολαύσουν την κορυφαία και σταθερή ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς ‘χιόνα’ και ‘είδωλα’ που φέρνει η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, ενώ αποκτούν πρόσβαση σε νέες υπηρεσίες, όπως είναι ο Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος.

Image


Για να λάβουν οι τηλεθεατές της περιοχής το ψηφιακό σήμα της Digea χρειάζεται:

1) Να διαθέτουν εξωτερικό αποκωδικοποιητή ή τηλεόραση που να υποστηρίζει την τεχνολογία MPEG4.
2) Να επανασυντονίσουν τα κανάλια στις συχνότητες 27 (522MHz) ALPHA, ALTER, ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και 38 (610 MHz) MEGA, ΣΚΑΪ, STAR. Συνιστάται, επίσης, ο προσανατολισμός της κεραίας τους προς το κέντρο εκπομπής «Monte Smith». Όπως δήλωσε ο CEO της DIGEA κ. Γιώργος Μαθιός:



 «Η DIGEA καλύπτει σήμερα με ψηφιακό σήμα πάνω από το 60% του πληθυσμού της χώρας και εξυπηρετεί ήδη 19 τηλεοπτικούς σταθμούς. Όπως σε κάθε περιοχή όπου πραγματοποιείται η μετάβαση, έτσι και στην περίπτωση της Ρόδου, η DIGEA έδωσε προτεραιότητα στην ενημέρωση του κοινού, των τεχνικών και της τοπικής αγοράς, σε συνεργασία πάντα με τις τοπικές αρχές, υλοποιώντας με επιτυχία σημαντικές ενέργειες, όπως η ενημέρωση στα ΚΑΠΗ, στους τεχνικούς, αλλά και στα σχολεία της περιοχής. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι οι κάτοικοι της περιοχής είναι πλέον σε θέση να απολαύσουν τα οφέλη της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Είμαστε, επιπλέον, ιδιαίτερα ευτυχείς καθώς συνεχίζουμε χωρίς αποκλίσεις το έργο της μετάβασης στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση σύμφωνα με τις επιταγές της ΚΥΑ, θωρακίζοντας τα ελληνικά σύνορα απέναντι στους γείτονές μας με ελληνικό περιεχόμενο ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη τηλεοπτική εμπειρία στους Έλληνες τηλεθεατές».